Mască rapidă de întinerire a tenului de la Blake Lively

Publicat pe

Una dintre fashionistele celebre de la Hollywood, Blake Lively are şi un site de lifestyle în care pot fi găsite sfaturi legate de stil, frumuseţe sau sănătate.

 

Blake Lively

De pe preserve.us ne-a atras atenţia o mască de întinerire cu efect de calmare a tenului, care poate fi gata în câteva minute. Se pregăteşte cu ingrediente pe care oricine le are în bucătărie sau… în bolul de la micul dejun.

 

Venerat de secole, ovăzul este vedeta acestei măşti rapide datorită proprietăţilor sale de hidratare, anti-inflamatorii şi antioxidante şi capacităţii de a oferi nutrienţii esenţiali pentru piele.

 

Alături de ovăz, masca conţine miere recunoscută ca un agent anti-bacterian puternic şi banană, benefică pentru vitaminele şi mineralele esenţiale pe care le conţine.

 

Cele 3 ingrediente catifelează instantaneu pielea şi îi dau strălucire.

 

Ingrediente

 

  • 1/2 banană coaptă ( piure )
  • 1/4 ceașcă de tărâțe de ovăz
  • 1 lingura de miere

 

 

Este recomandat ca ingredientele să fie organice, pentru ca pielea să nu absoarbă toxine şi pesticide.

 

Amestecă ingredientele într-un bol şi întinde compoziţia pe faţă timp de 10-15 minute. Clăteşte cu apă caldă sişterge-ţi faţa cu un un prosop. La final, vei fi uimită de cât de strălucitor este tenul tău.

 

Foto: Hepta

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter