Master make-up artist-ul Einat Dan vine în România

Publicat pe

Multipremiata Einat Dan va sustine la Bucuresti unul dintre cele mai cautate workshop-uri de machiaj din lume, Beauty-Glamour & Editorial make-up. Pe 13 si 14 septembrie 2014, ea va dezvalui specialistilor din Romania tehnicile folosite de ea in machiajul pentru editorial si pentru show-uri de moda, va prezenta trendurile si culorile sezonului si va arata cum se folosesc produsele de bodypainting in machiajele de beauty. Evenimentul este recomandat de IMATS!

 

 

Einat Dan workshops (3)

 

Supranumita Queen of details', Einat Dan este recunoscuta international pentru originalitatea si creativitatea sa. De la machiaje de beauty si fashion pana la body painting, Dan transforma fiecare lucrare in opera de arta. Portofoliul sau este o dovada a excelentei sale, aici regasindu-se colaborari cu nume celebre precum FENDI, VALENTINO, VIVIENNE WESTWOOD, VOGUE sau ELLE, dar si premii si nominalizari la competitii internationale importante.

 

Im really exited to come to Romania for my first workshop at ABA MAKE-UP SCHOOL, its pleasure to be part of this event and Im more than happy to share my knowledge with the Romanian make-up artists, with love and colors!' spune Einat Dan despre venirea sa.

 

Initiativa de a invita renumitul make-up artist in Romania apartine Alinei Brailescu, manager al scolii de machiaj ABA MAKE-UP ACADEMY. Ii urmaresc activitatea de peste 10 ani si mi-am dorit sa o cunosc. Venirea ei in Romania este o oportunitate foarte mare, atat pentru mine cat si pentru colegii mei, sa invatam arta machiajului de la un gigant al acestei arte', declara ea.

 

Pe parcursul celor doua zile de workshop, Dan va aborda detaliat machiajul de Beauty & Glamour si Editorial, prezentand tehnici si secrete ale acestor machiaje. Ea va pune accent pe cum alegem si folosim culorile, pe trenduri si pe modalitatile prin care sa le urmarim si ne va dezvalui cum sa alegem machiajul in functie de model. Fiecare tehnica va fi exemplificata atat prin lucrari din portofoliul sau cat si prin demonstratie. In partea a doua a fiecarei zile, participantii la workshop vor pune in practica pe propriile modele partea teoretica acumulata. Nu va lipsi nici unul dintre cele mai asteptate momente de la workshopurile sustinute de Einat Dan, si anume: demonstratia pe ritmul muzicii, prin intermediul careia master make-up artist-ul contureaza de fiecare data un show special, unic.

 

Inscrie-te la workshop-ul cu Einat Dan si invata tehnici inedite, ce te vor ajuta sa iti perfectionezi abilitatile de make-up artist. Locurile sunt limitate – maximum 20 de persoane! Inscrierile se fac online pe www.abacademy.ro sau telefonic la 0726 969 172.

 

Master make-up artist-ul Einat Dan vine în RomâniaMaster make-up artist-ul Einat Dan vine în România
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter