Matthew McConaughey şi Camila Alves - Super îndrăgostiţi

Publicat pe

Matthew McConaughey se află zilele acestea la Roma pentru a-şi promova ultimul său film, Dallas Buyers Club', rol pentru care a primit deja un Glob de Aur şi are mari şanse ca în martie să cucerească Oscarul pentru Cel mai bun actor în rol principal.

 

Deşi actorul ar fi trebuit să fie în centrul atenţiei, frumoasa lui parteneră de viaţă, Camila Alves, i-a cucerit pe italieni.

 

În vârsta de 31 de ani, Camila, originară din Brazilia şi fost top model, este una dintre cele mai fermecătoare prezenţe, afişând o siluetă extraordinară după cele trei naşteri. În plus, soţia lui Matthew McConaughey reuşeşte de fiecare dată să aibă unele dintre cele mai apreciate outfit-uri la evenimentele mondene la care cei doi sunt prezenţi.

 

De data aceasta, ea a purtat o superbă rochie oranj, drapată, creaţie Kaufman Franco şi nu a avut ochi decât pentru soţul ei, aflat intr-unul dintre cele mai bune momente ale carierei sale.

 

Matthew McConaughey şi Camila Alves - Super îndrăgostiţi Matthew McConaughey şi Camila Alves - Super îndrăgostiţi

 

Actorul, recunoscut de asemenea pentru apariţiile sale impecabile, a avut un costum Dolce&Gabbana şi o cămaşă neagră, iar ca accesoriu a ales o cravată maro şi pantofi Salvatore Ferragamo.

 

Dallas Buyer Club' are şase nominalizări la Oscar, printre care cele pentru Cel mai bun film, Cel mai bun actor în rol principal şi Cel mai bun scenariu original. Pentru rolul lui Ron, electricianul texan diagnosticat cu HIV care se luptă cu instituţiile medicale şi companiile farmaceutice , McConaughey a slăbit 22 de kilograme.

 

Foto: Hepta

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=U8utPuIFVnU[/youtube] 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter