Melania Trump – Apariţie de senzaţie la Casa Albă într-o rochie mulată

Publicat pe

După ce a întârziat să se instaleze la Casa Albă pentru a aştepta ca fiul ei să termine şcoala la New York, Melania Trump şi-a luat acum în primire toate obligaţiile de primă doamnă.

 

Melania este alături de Donald Trump gazda diverşilor oficiali care vizitează Casa Albă, iar apariţiile sale nu lasă pe nimeni indiferent.

 

Melania şi Donald Trump i-au primit în vizită pe Preşedintele Panama, Juan Carlos Varela, şi pe soţia acestuia, Lorena Castillo, iar Melania a fost din nou în centrul atenţei.

 

Fost manechin, Prima Doamnă ştie ce alegeri vestimentare să facă în diverse ocazii, iar silueta ei o avantajează să poarte ţinute foarte sexy.

 

Melania a ales acum o rochie bleu, mulată, fară mâneci, semnată Michael Kors, ea rezolvând astfel şi marea problemă a designerilor care o îmbracă, după ce unii dintre ei au refuzat îniţial să îi dea haine şi să-şi asocieze numele cu al ei, precum Tom Ford.

 

Rochia i-a scos în evidenţă formele perfecte şi a fost accesorizată cu o pereche de pantofi cu tocuri înalte, care i-au dat Melaniei un aer incredibil de sexy. În momentul în care ea s-a întors cu spatele, toţi cei prezenţi au fost iremediabil cuceriţi de sex-appealul Primei Doamne.

 

Melania Trump – Apariţie de senzaţie la Casa Albă  într-o rochie mulatăMelania Trump – Apariţie de senzaţie la Casa Albă  într-o rochie mulată

 

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter