Michelle Obama – Într-o rochie senzaţională la ultimul dineu de stat la Casa Albă

Publicat pe

Michelle Obama a ţinut ca ultimul său dineu de stat la Casa Albă în calitate de Prima Doamnă să fie un moment cu totul special.

 

La 52 de ani, soţia preşedintelui american Barack Obama a purtat o rochie haute couture Atelier Versace la dineul oferit în cinstea primului-ministru italian, Matteo Renzi şi a sotiei acestuia, Agnese Landini,  si a fost vedeta serii atrăgând toate privirile, dupa cum anticipase Obama.

 

Astfel, actuala Primă Doamnă a făcut cea mai inspirată alegere când a lasat-o pe Donatella Versace sa-i faca aceasta rochie în nuanţe de roz auriu, care i-a pus în evidenţă formele voluptoase.

 

„Sunt magulita si onorata sa am oportunitatea de a o imbraca pe Prima Doamna a Statelor Unite, Michelle Obama. Multumesc, Michelle, pentru toate lucrurile pe care le-ai facut pentru America si pentru restul lumii, pentru femeile din Statele Unite si din restul lumii”, a scris Donatella pe pagina sa de Instagram.

 

Astazi este un moment dulce-amarui pentru Michelle si pentru mine deoarece aceasta marcheaza ultima vizita oficiala si ultimul dineu de stat din cadrul presedintiei mele. Dar este ok. Am pastrat ce era mai bun la final’‘, a spus Barack Obama.

 

Acum că mandatul lui Barack Obama se apropie de final, un lucru este cert. Ne vor lipsi apariţiile pline de strălucire ale lui Michelle Obama care a reuşit să se ridice pe tot parcursul mandatelor soţului ei la statutul de eleganţă al Primelor Doamne din trecut.

 

Foto: Hepta

 

Michelle Obama – Într-o rochie senzaţională la ultimul dineu de stat la Casa AlbăMichelle Obama – Într-o rochie senzaţională la ultimul dineu de stat la Casa Albă
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter