Mihaela Rădulescu – Cum are grijă de tenul său

Publicat pe

La 46 de ani, Mihaela Rădulescu se află într-o formă fizică de invidiat datorită felului în care are grijă de ea însăşi.

 

mihaela1

 

Sportul practicat în mod conştiincios, zi de zi, alimentaţia corectă şi anumite proceduri cosmetico-medicale o ajută să arate atât de bine.

 

Să arăți bine cere multă muncă și multa dragoste… pentru tine însăți!', a scris vedeta pe pagina sa de Facebook, dezvăluind cât de încântată este de şedinţele de oxigenare, care fac adevărate minuni pentru tenul său.

 

mihaela2

 

Dacă încă se mai miră unii că arăt în regulă la 46 de ani, e și pentru că am grijă de mine în toate felurile – de la viața disciplinată, în care sportul și alimentația corectă sunt obiceiuri zilnice, până la anumite proceduri cosmetico-medicale în care cred și care nu sunt pierdere de vreme sau de bani. Fac lunar ședințe de oxigenare în camera hiperbarică, sunt extrem de încântată de rezultatele vizibile. Daca musculatura corpului e lucrată intens și zilnic, dau aceeași șansă musculaturii faciale, dar și tenului care trebuie să strălucească, să fie ferm și curat. Nu de alta, dar în meseria mea contează și ce se vede. Iată, am mai mărturisit încă un secret', a precizat ea.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter