Mihaela Rădulescu – “Mă simt şi arăt mai tânără la 45 de ani”

Publicat pe

Te-ai întrebat, cu siguranţă, de multe ori cum reuşeşte Mihaela Radulescu să arate senzaţional la 45 de ani. Alături de alimentaţie şi sport, vedeta mai are un secret care o ajută îşi menţină metabolismul la cele mai înalte cote. Iată ce a dezvăluit pe blog-ul său:

 

Mihaela-Radulescu2

 

…am începe să înţelegem că frumuseţea şi tinereţea, sănătatea şi vitalitatea, toate vin din interior, din felul în care ne înţelegem corpul şi nevoile lui, din înţelepciunea de a ne preocupa de sănătate, mai mult decât de ceea pe punem pe noi, doar la suprafaţă. Am ajuns şi eu, încet-încet, la acest nivel superior de abordare şi am intrat hotărâtă în lumea celor care cred în viaţa sănătoasă, sub toate aspectele. V-am mai tot povestit despre cât sport fac şi ce mănânc, dar abia acum sunt pregătită să vă dezvălui şi ce fac ca să-mi menţin metabolismul la cotele cele mai performante. Bunăoară, cred cu toată convingerea în detoxifiere, dar şi în medicina biologică integrativă. Am reperat şi în România un centru în care mă duc cu plăcere, ori de câte ori am timp şi mai ales când am perioade pline de muncă, de stres. Vă invit şi pe voi să descoperiţi acest univers fabulos, pe www.infrafit.ro.

 

Până o să vă luaţi inima-n dinţi să abordaţi metodele terapeutice folosite acolo, unele chiar unice în România, vă mai povestesc că, de câte ori am avut de dat jos 2-3 kg, am apelat la metodele lor de accelerare metabolică prin InfrafitX, pe care le cunoşteam şi din ţara unde trăiesc şi care nu dau greş niciodată. Chiar m-am bucurat că aceste terapii şi tehnologii de ultimă oră au ajuns şi în România, mai ales că acolo, cinstit şi statistic vorbind, stresul şi poluarea există la cote mult mai înalte ca aici.

 

infra2

 

Aşadar, dacă ne-am privi mai puţin în oglindă şi mai mult în interior, dacă am traduce toate semnalele deştepte pe care ni le dă organismul, am înţelege de ce o astfel de abordare e mult mai binevenită decât oricare alta. Sunt un mare fan al detox-ului şi al acestor metode anti-aging, aşa că, în ciuda cârcotaşilor, mă simt şi arăt mai tânără decât îşi doreste oricine să arăt, la cei 45 de ani ai mei. Sper să vă convingeţi singure (şi singuri, căci şi bărbaţilor le-ar prinde bine aşa ceva) şi să vă dedaţi doar la obiceiuri sănătoase de viaţă, care să vă ţină mereu trupul, sufletul şi mintea în formă.

 

Vă invit să descoperiţi şi voi binefacerile imense ale detox-ului, la acest surprinzător de modern şi futurist centru din România. Sunt mândră de câte ori fac astfel de descoperiri în ţara mea şi, mă ştiţi doar, nu-mi place să ţin doar pentru mine informaţiile utile de interes general. Nu de alta, dar mai scap puţin de răspunsuri la întrebarea care e secretul de arăţi atât de bine la vârsta ta ?!'

 

Alături de Mihaela Rădulescu, şi alte vedete din România se bucură de tratamentele şi tehnologiile Infrafit: Amalia Năstase, Andreea Raicu, Luana Ibacka, Alexandru Ciucu, Alina Sorescu, Roxana Iliescu.

 

Foto: Marius Baragan pentru Viva!

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter