Mihaela Rădulescu promovează un stil de viaţă sănătos

Publicat pe

Împreună cu Activia, Mihaela Rădulescu a desemnat 2014, anul schimbării în bine, vedeta invitându-le pe femei să îşi modifice stilul de viaţă şi să aducă puţină armonie în viaţa lor.

 

Mihaela Radulescu

Mihaela Rădulescu spune că secretul frumuseţii sale stă în câteva lucruri simple, gândirea pozitivă şi obiceiurile sănătoase ajutând-o să se menţină în formă.

Maestra Stării de Bine Activia mărturiseşte că este extrem de organizată, practică sport zilnic, iar meniul său este reprezentat în special de fructe si legume proaspete, peşte şi iaurturi.

 

Iaurtul şi produsele lacate în general se află pe lista preferinţelor sale, iar din gama Activia prima ei opţiune este iaurtul cu cereale integrale. Delicioasele iaurturi cu cireşe sau cu vişine reprezintă adesea singurul desert pe care nu îl poate refuza.

 

Mihaela le sfătuieşte pe femei să creadă mai mult în sport şi alimente sănătoase. Dacă am începe să conştientizăm cât e de important să trăim sănătos, să dormim cumpătat şi organizat, starea noastră generală ar avea numai de câştigat.'

 

Foto: PR

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter