Miranda Kerr – De la Los Angeles la Paris în 3 ţinute super stylish

Publicat pe

Miranda Ker este unul dintre cele mai cunoscute top modele şi un adevărat fashion icon. La fiecare apariţie a sa, ea reuşeşte să arate senzaţional fie ca este surprinsă pe un aeroport sau în primele rânduri ale unei prezentări de modă.

 

Aşa s-a întâmplat şi acum când vedeta în vârstă de 32 de ani a plecat din Los Angeles spre Paris pentru a asista la prezentarea casei de modă Louis Vuitton.

 

Miranda s-a urcat în avion îmbrăcată într-o rochie cu print floral, scurtă, accesorizată cu un trenci alb, sandale nud şi geantă neagră. Ajuns la Paris, top modelul a afişat un look nou, foarte chic, ea purtând pantaloni de piele, un top negru, scurt şi o geacă de piele întoarsă.

 

Miranda a dat reprezentaţia mult aşteptată la show-ul Louis Vuitton unde a apărut purtând o fustă de piele neagră, scurtă, accesorizată cu jachetă de piele verde, un top colorat şi botine negre.

 

De fiecare dată, Miranda a păstrat un singur lucru: zâmbetul său extrem de frumos.

 

Foto: Hepta

 

Miranda Kerr – De la Los Angeles la Paris în 3 ţinute super stylishMiranda Kerr – De la Los Angeles la Paris în 3 ţinute super stylish

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter