Miranda Kerr - Secrete rapide de îngrijire

Publicat pe

„Când ești mama unui copil mic, dimineața nu ai foarte mult timp la dispoziție pentru tine. De aceea mi-am conceput singură un ritual de îngrijire care nu durează mai mult de 15 minute', declara Miranda Kerr într-un interviu.

 

miranda

 

Iată câțiva dintre pașii pe care supermodelul îi urmează în fiecare zi pentru un look perfect și un ten fără impefecțiuni:

 

miranda2

 

  1. Lichidul miraculos – Bea un pahar de apă călduță în care a stors jumătate de lămâie organică pentru o digestie fără probleme și întărirea sistemului imunitar.
  2. Periajul uscat – Înainte de duș își periază corpul pentru îndepărtarea celuleor moarte, accelerarea circulației și drenaj limfatic. Abia după această procedură Miranda face dușul de dimineață.
  3. Dușul – Folosește produsele liniei de îngrijire lansată de ea însăși, Kora Organics. 'E nevoie doar de o cantitate mică de KORA Organics Essential Body Wash pentru a-mi curăța întreg corpul. Este o combinație minunată de arome și uleiuri esențiale de ylang ylang, santal și trandafir.'
  4. Părul – obișnuiește să-l spele seara, pentru a-l lăsa să se usuce liber peste noapte și abia a doua zi dimineața îl coafează. Uneori îi place să folosească o perie cu peri naturali care conferă luciu, dar și un masaj delicat al scalpului.
  5. Reîmprospătare – De fiecare dată când își dorește un refresh, Miranda folosește spray-uri pe bază de apă termală, cu parfum delicat.

 

Claudia Cojocea, Foto: Hepta

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter