Miss Spania a fost încoronată Miss World 2015

Publicat pe

Miss World 2015 este Mireia Lalaguna Royo, un manechin din Spania în vârstă de 23 de ani. Aceasta este originară din Barcelona, fiind studentă la Facultatea de Farmacie şi s-a impus în concursul organizat în China, reuşind să se calseze înaintea reprezentantelor Rusiei şi Indoneziei.  

 

Ea a dedicat acest titlu bunicilor săi care nu au făcut deplasarea în China, Mireia fiind însoţită în staţiunea balneară unde s-a desfăşurat concursul de părinţii săi.

 

Este pentru prima dată când Spania câştigă acest concurs, Mireia fiind fericită că juriul a apreciat nu doar frumuseţea exterioară, ci şi pe cea interioară.

 

Tânăra a purtat în finală rochii create de românca Tina Olari, originară din Bistriţa,  stabilită la Barcelona şi aleasă acum de Mireia drept designerul ei oficial.

 

Mireia se află în faţa unui an plin de provocări, ea urmând să călătorească mult în această perioadă şi să participe la diverse evenimente caritabile.

 

Foto: Hepta

 

Miss Spania a fost încoronată Miss World 2015Miss Spania a fost încoronată Miss World 2015

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter