(P) Care sunt tendințele acestei veri

Publicat pe

Moda este într-o continuă transformare, iar ideile venite din partea stiliștilor surprind de fiecare dată. Orice pasionată de fashion dorește să își completeze garderoba cu cele mai în trend piese vestimentare, iar fiecare început de sezon este cel mai potrivit pentru a se ocupa de acest lucru.

Anul 2018 s-a dovedit a fi unul îndrăzneț din punct de vedere vestimentar, însă permite fiecărei doamne sau domnișoare să aleagă ceea ce o reprezintă și ceea ce este specific personalității sale. Originalitatea și strălucirea hainelor sunt principalele aspecte care trebuie urmărite în ceea ce privește realizarea ținutelor în acest an.

Tricourile cu mesaje celebre

Aceste modele de tricouri au început să își facă apariția timid încă din vara anului 2017, fiind apreciate la scară largă. Tendințele actuale le propulsează chiar în topul celor mai populare articole vestimentare și sunt recomandate tuturor femeilor care vor să obțină o ținută casual, lejeră. Asortate la ținute sport sau chiar elegante, tricourile simple, în principiu în culorile de alb sau negru care prezintă un mesaj celebru creează un plus de personalitate oricărei purtătoare.

Salopetele

Destul de versatilă și plină de stil, salopeta este unul dintre elementele de baza ale acestui an. Numeroase prezențe feminine optează pentru salopetele elegante și foarte feminine atunci când sunt invitate la evenimente de seară cu un dresscode ce impune rafinament și bun gust.

Gloria salopetelor este reflectată cu adevărat în mult așteptatul sezon de vară, atunci când temperaturile foarte intense din termometre creează reale probleme. Site-ul www.bobomoda.ro încânta reprezentantele sexului frumos cu o colecție de salopete realizate din materiale vaporoase care se așează fluid și conturează discret formele feminine ale corpului. Imprimeurile colorate și jucăușe sunt exact specifice anotimpului, ilustrând o imagine dinamică și plină de energie.

Pantalonii cu talie înaltă

Pe lângă faptul că sunt foarte confortabili, pantalonii, precum și jeanșii cu talie inlata reprezintă un adevărat trend. Adecvați pentru orice sezon, subțiază și alungesc foarte bine talia, creând un efect feminin și delicat.

Combinațiile care impun prezența pantalonilor cu talie înaltă sunt nenumărate, ceea ce face posibilă purtarea de către oricine a acestora contrar părerii generale, singură diferență fiind cea de stil. O mare importanță este reprezentată de ceea ce există în partea de sus, respectiv topuri ușor mulate și bluzițe care nu adaugă volum inutil taliei. Cureaua va fi accesoriul care va face adevărata diferență, aducând un plus în orice ținută, mai cu seama atunci când silueta este foarte bine evidențiată și de pantaloni.

Rochiile cu imprimeu floral

Rochia încă a rămas cel mai feminin articol vestimentar din garderoba unei doamne, lucru deloc surprinzător. În funcție de cum este aleasă, ea poate evidenția cele mai frumoase și avantajoase trăsături, și de asemenea corecta pe cele imperfecte. De foarte multe ori întreg farmecul unei rochii este redat de modelul și imprimeul pe care îl înfățișează, fapt pentru care modele florale s-au impus în moda feminină de lungă durată, fără a putea fi detronate de niciun alt trend.

Specific femeilor romantice, boeme și vesele, imprimeul floral ilustrează o imagine a unei zâne urbane care este mereu la modă, dar care îmbină cu succes și o latura grațioasă și feminină. Realizate din materiale diafane și fluide, în nuanțe discrete, calde și plăcute, colecția de rochii de vara de la Bobomoda creează furori în rândul pasionatelor de modă.

Rochiile negre

Misterul și eleganța sunt principalele aspecte ce definesc culoarea neagră. Rochiile de această culoare sunt cunoscute drept un clasic al garderobei feminine ce mereu va fi în trend și cu ajutorul căruia nu se va da greș niciodată. Inclusiv marile evenimente de seară au devenit ocazia perfectă de a purta astfel de ținute atunci când nu este chiar atât de multă inspirație și totodată nu se dorește a se miza pe stridență și culoare.

Modelele simple care nu sunt încărcate cu prea multe detalii, de regulă pot fi specifice atât stilului elegant, cât și modei casual, sport chiar. Pantofii pentru care vor opta doamnele și domnișoarele pot fi cei care fac diferența de foarte multe ori.

 

Aparițiile din reviste și declarațiile celebrilor designeri de modă sunt puse la dispoziția oricărei femei, astfel că peisajul stilistic poate fi încununat cu cele mai strălucitoare și artistice apariții. Respectarea trendurilor și găsirea unui magazin de haine specific este obligația reprezentantelor sexului frumos ce doresc să impresioneze cât mai plăcut.

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter