Multi-premiata cântăreaţă Foxes îşi exprimă valorile personale prin colecţia PANDORA ESSENCE, în noul ei videoclip

Publicat pe

Cântăreaţa şi compozitoarea britanică Louise Rose Allen, cunoscută mai degrabă după numele de scenă Foxes, a fost propulsată în mod neaşteptat în lumea celebrităţii, în parte datorită prezenţei sale vocale pe „Clarity', melodie câştigătoare a unui Premiu Grammy a producătorului electro-pop germano-rus Zedd.

 

 Foxes2

 

Tânără şi energică, cea mai fierbinte voce exportată din Marea Britanie interpretează cu forţă melodii pop-soul care i-au adus rapid faima pe ambele maluri ale Oceanului Atlantic. Iar luna aceasta, talentata artistă în vârstă de 24 de ani lansează videoclipul pentru cel mai nou cântec al său, „Holding Onto Heaven', regizat de Henry Schofield.

 

În noul videoclip pentru melodia discret visătoare şi puternic reconfortantă deopotrivă, Foxes poartă bijuterii din COLECŢIA PANDORA ESSENCE. Firea energică şi zglobie a lui Foxes este perfect reprezentată de nemaipomenitele bijuterii, ea purtând talismanele simbolizând Încredere în sine, Libertate, Fericire, Credinţă, Optimism şi Speranţă, înşirate pe brăţara-semnătură a colecţiei, din argint 925. Iar videoclipul accentuează sentimentele din spatele propriei selecţii de talismane a lui Foxes, prin prezentarea momentelor ei de visare discretă, combinate cu cele de interacţiune puternică.

 

În afară de bijuteriile din COLECŢIA ESSENCE, Foxes poartă şi brăţări fixe PANDORA, din argint 925, care devin cu repeziciune must have pe încheieturile londonezelor pasionate de modă.

 

„Holding Onto Heaven' a fost lansat în aprilie 2014.

 

DESPRE PANDORA

 

Cunoscută în toată lumea pentru bijuteriile sale de înaltă calitate, finisate manual, disponibile la preţuri accesibile, PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii moderne din materiale veritabile. Inspirându-le pe femei să-şi accepte personalitatea şi să-şi exprime stilul propriu, bijuteriile fermecătoare şi feminine de la PANDORA cuprind momentele de neuitat ale vieţii.

 

Creaţiile unice şi atent finisate de la PANDORA combină meşteşugul vechi de secole cu tehnologia modernă şi sunt distribuite în mai mult de 80 de ţări, din şase continente, prin aproximativ 10.300 de puncte de vânzare, incluzând peste 1.100 de magazine-concept.

 

Fondată în 1982 şi având sediul în Copenhaga, Danemarca, PANDORA este listată public la bursa NASDAQ OMX din Copenhaga. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi www.pandoragroup.net sau găsiţi-vă inspiraţia pe www.pandora.net.

 

 

Vezi aici videoclipul oficial al lui Foxes pentru melodia „Holding Onto Heaven'

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qklYTlTSeJc[/youtube]

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter