Nicoleta Luciu şi Adelina Pestriţu au încercat cele mai cool coafuri ale acestui an

Publicat pe

Adela Popescu, Dana Rogoz, Jojo Catalina Grama, Alina Chivulescu, Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman au fost prezenti la deschiderea Jovsky Studio Corbeanca – Hair & Beauty Chic Boutique.

 

Nicoleta Luciu si Adelina Pestritu au fost vedetele colectiei de tunsori si culori semnate de hairstylistul Adrian Perjovschi si propusa pentru anul 2016.

 

Adelina Pestritu a avut in parul de abanos insertii de culoare verde si albastru, in timp ce Nicoleta Luciu a devenit un simbol al primaverii: De fiecare data cand ma las pe mainile lui Adrian Perjovschi stiu ca imi aduce buna- dispozitie si imi da incredere in mine. Este omul pe scaunul caruia ma asez fara sa pun prea multe intrebari si plec mereu multumita de cum arat', spune Adelina Pestritu.

 

Il cunosc pe Adrian Perjovschi de multi ani si de fiecare data am facut proiecte spectaculoase, indraznete impreuna. Este foarte talentat, profesionist si foarte creativ', declara Nicoleta Luciu.

 

Colectia de coafuri din cadrul evenimentului 'Colors by Nature' a fost completata de o prezentare de haine realizate de stilista Eniko Szanto.

 

Nicoleta Luciu şi Adelina Pestriţu au încercat cele mai cool coafuri ale acestui anNicoleta Luciu şi Adelina Pestriţu au încercat cele mai cool coafuri ale acestui an

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter