Nicoleta Negură, designerul preferat al vedetelor din România

Publicat pe

Simona Pătruleasa, Cosmina Păsărin, Roxana Nemeș și Irina Mohora au făcut o pasiune pentru același designer. Este vorba despre Nicoleta Negură, designerul brandului cu același nume, ale cărei rochii se diferențiază prin unicitate.   

Consider că este foarte greu să faci zilnic tipare noi, să gândești pentru fiecare client în parte. Asta mi-a adus un plus de imagine, pe lângă calitate și corectitudine.

Fiecare este unic în felul lui, nu pot să spun că mă diferențiez într-un anumit fel! Dar mereu mi-a plăcut să creez rochii romantice, diafane, pline de viață, în care fiecare femeie se poate simți memorabilă', ne spune designerul Nicoleta Negură.

Simona Pătruleasa

Simona Pătruleasa este una dintre cele mai frumoase apariții de pe micile ecrane. Prezentatoarea de televiziune arată extraordinar de bine și este admirată pentru look-ul său. Simona este imaginea brandului Nicoleta Negura, iar designerul  ne mărturisește faptul că Simona Pătruleasa este acea femeie complex: Cum îmi place mie să spun, are tot ce-i trebuie, e un pachet. Nu ai cum să nu te lipești de ea. Între noi s-a legat o prietenie frumoasă. Este o perfecționistă și asta îmi place.'

Cosmina Păsărin

Cosmina Păsărin este una dintre cele mai frumoase și plăcute prezentatoare de evenimente și este imposibil să nu-i remarci ținutele impecabile. La majoritatea aparițiilor sale publice vedeta poartă, de asemenea, ținute semnate Nicoleta Negură.

Roxana Nemeș

Roxana Nemeș este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, având un stil feminin și delicat. Roxana este mereu este foarte atentă la ținutele pe care le îmbracă și am remarcat că vedeta a ales în nenumărate rânduri să poarte piese semnate de Nicoleta Negură.

Irina Mohora

Irina Mohora este cu siguranță una dintre cele mai stilate vedete din showbizul românesc, impresionând adesea cu ținutele sale elegante. De curând, Irina a pozat pentru ultima colecție lansată de designerul Nicoleta Negura, realizând o ședința foto spectaculoasă. Totodată, Irina poartă ori de cate ori are ocazia ținute semnate de Nicoleta Negură.

De asemenea, am surprins imagini postate pe rețelele de socializare ale Ilincăi Vandici, Nicoletei Nucă, Dianei Dumitrescu, Catrinel Sandu sau Andei Călin în ținute ale designerului român.

https://www.facebook.com/negura.nicol

http://nicoletanegura.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter