Nissa si Bourjois lanseaza noul fond de ten Flower Perfection

Publicat pe

In prag de Craciun, magazinul NISSA din AFI Cotroceni gazduieste lansarea celui mai proaspat fond de ten marca BOURJOIS – Flower Perfection.

Nissa si Bourjois lanseaza noul fond de ten Flower PerfectionMereu inovator, Bourjois isi propune sa faca un pas in afara magazinelor cosmetice de profil, aducand noua lansare in atentia publicului, intr-un mediu alternativ, dar tototodata 100% feminin: magazinul de haine si accesorii NISSA!

Vino pe 16 decembrie, orele 16:00 in Nissa AFI Cotroceni, si bucura-te de surprizele pe care ti le-am pregatit: o selectie de tinute Nissa pentru un Decembrie efervescent, aplicari fanteziste de machiaj BOURJOIS, cadouri alese – numai bune de pus sub brad!

Iarna aceasta Bourjois si Nissa imping limitele frumusetii la maxim!

Parteneriatul Nissa & Bourjois a luat nastere prin fireasca alaturare a celor doua elemente definitorii ale feminitatii: eleganta vestimentara si frumusetea chipului.

Outfit-urile Nissa, aflate la granite dintre stilul clasic elegant si chic modern, imprima femeii moderne o atitudine sofisticata, rafinata, in pas cu tendintele actuale.
In acelasi timp, produsele de machiaj Bourjois vin sa completeze tinuta femeii moderne accentuand si infrumusetand trasaturile acesteia, gratie unui savoire-faire de exceptie, perpetuat de-a lungul celor 150 de ani de traditie a brandului.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter