Noile obsesii ale lui Kim Kardashian - argintiul și ținutele transparente

Publicat pe

Daca tinutele extrem de provocatoare ale lui Kim Kardashian (35) nu ne mai mira catusi de putin, ne intrebam daca de acum incolo va mai purta alte culori decat argintiu. La ultimele două apariții publice, soția lui Kanye West a strălucit mai ceva ca blițurile paparazzilor.

 

Ultimele doua aparitii publice ale vedetei de reality show au demonstrat ca aceasta a facut o pasiune pentru una dintre nuantele cu care mergi la sigur daca vrei sa fii în centrul atenției. Si nu s-a oprit doar la propriile outfituri, ci si la cele ale fiice sale, North West (3 ani). Cele doua si-au asortat rochiile pentru concertul susținut de Kanye West la Madison Square Garden, New York. Tinuta aleasa de Kim este de la brandul Vetements și poate fi achiziționată la prețul de circa 11.000 de dolari.

 

O zi mai târziu, Kim Kardashian a fost surprinsa parasind apartamentul din New York intr-o tinuta metalica. De data asta, nu culoarea  a atras atenția în mod special, ci transparența bluzei care nu lăsa loc imaginației, truc folosit din ce în ce mai des în ultila vreme de regina selfieurilor. Parcă pentru a compensa, soția lui Kanye West a completat ținuta cu o pereche de cizme Balenciaga foarte lungi, un model extrem de popular, în valoare de circa 1700 de dolari.

 

Kim a cumpărat deja celebra pereche de cizme la finalul lui august și nu a ezitat să le împărtășească fanilor pe Snapchat noua sa achiziție, care a cucerit-o până și pe fiica ei de trei ani. Starul de reality show a pus pe Instagram o fotografie cu North West probând Balenciaga, cu mesajul: „Nu credeam că se va întâmpla atât de repede… fetița mea deja îmi fură pantofii. Cel puțin are gusturi bune.'

 

Oana Popoiag, Foto: Hepta, Instagram

 

Noile obsesii ale lui Kim Kardashian - argintiul și ținutele transparenteNoile obsesii ale lui Kim Kardashian - argintiul și ținutele transparente
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter