Noua divă a casei este kitchenista

Publicat pe

Aproximativ 22 de milioane de femei din toată Europa îşi folosesc frigiderul pentru păstrarea obiectelor vestimentare şi a produselor cosmetice, potrivit unui studiu realizat de echipa care a creat frigiderul Samsung Food Showcase.

 

Infografic Kitchenista1

 

Această tendinţă este în creştere şi arată apariţia unei noi dive, în toată Europa: Kitchenista.

 

Conform rezultatelor studiului, una din cinci femei din Europa păstrează la rece, în frigider, obiecte vestimentare sau produse cosmetice pentru a le asigura un aspect plăcut şi prospeţime pentru cât mai mult timp. De la pulovere, farduri, tratamente de păr şi chiar lenjerie intimă la branţuri pentru pantofi, lacuri de unghii, măşti pentru conturul ochilor şi haine din caşmir, toate îşi găsesc locul în frigiderul kitchenistei.

 

Prin designul său inovator şi folosirea optimă a spaţiului de depozitare, Samsung Food Showcase oferă soluţia ideală pentru păstrarea obiectelor vestimentare şi a produselor cosmetice alături de clasicele alimente. Kitchenistele din toată lumea nu îşi vor mai deranja acum membrii familiei cu depozitarea produselor non-alimentare în frigider, datorită noilor spaţii independente din interiorul acestuia. Compartimentele destinate produselor cosmetice şi sertarele pentru legume sunt combinate eficient, într-un design armonios.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter