Nu doar Liv Tyler poate avea un ten care arată mereu proaspăt. Apelează și tu la draping!

Publicat pe

Pe Liv Tyler nu prea am văzut-o cu machiaje extraordinar de elaborate, în schimb tenul ei arată mereu fresh, îmbujorat delicat, girly, dar în același timp rafinat. Încearcă să-ți faci și tu draping, și vezi dacă îți place.

Draping înseamnă conturare folosind blush, dar fără să aplici pudra colorată în exces. Fără nuanțe închise mixate intens, ci pur și simplu tușe fine de fard de obraz aplicate însă după aceleași reguli utilizate în contouring.

Citește și:

Fă-ți un contouring perfect ca al lui Kim Kardashian

Suma colosală pe care Jennifer Aniston a plătit-o pentru a fi una dintre cele mai sexy vedete de la Hollywood. Iată secretul ei!

Rezultatul este uimitor! Machiajul arată muuult mai natural, mai puțin studiat, pielea are o aură de prospețime seducătoare, este îmbujorată ca și cum tocmai te-ai întors de la o plimbare antrenantă în natură ori ai avut o noapte de distracție maximă la club…

Această tehnică este un tribut adus machiajului anilor 70, când obrajii colorați îndrăzneț erau a real hot thing, dar și creatorului conturării feței, make-up artist-ul Way Bandy, pe mâna căruia și-au lăsat cu încredere tenul Cher, Farrah Fawcett, Diana Ross,  Catherine Deneuve, Elizabeth Taylor, Lee Radziwill, Gloria Vanderbilt,  Barbra Streisand, Aretha Franklin.

El adora tehnicile transformative naturale, fiind de părere că sculptarea feței trebuie făcută în funcție de trăsăturile particulare ale fiecăruia, nu folosind un șablon general, de tipul forma feței în care te încadrezi.

Evident, nu degeaba a fost o adevărată inspirație pentru generații întregi de make-up artiști, iar noi folosim și astăzi tehnici inovate de el acum 40-50 de ani…

Pentru draping îți recomandăm să folosești:

Paletă cu pudră bronzantă, blush și iluminator, Sweet Peach Glow, Too Faced, preț: 185 lei, disponibilă Sephora

 

Fard de obraz, Inglot, 52 lei

 

Paletă blush, iluminator, bronzer, Sun Designer Palette, By Terry, 350 lei, disponibilă Madison Perfumery

 

Fard de obraz, Powder Blush, Revlon, preț: 50 lei

 

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter