O colecţie inspirată de ia românească a fost admirată la New York Fashion Week

Publicat pe

Designer-ul Dorin Negrău a prezentat la New York colecţia primăvară-vară 2016 ,  aducând astfel un omagiu omagiu Reginei  Maria a Romaniei, cea care a purtat cu drag bluza traditionala romaneasca, facand-o cunoscuta tuturor. 

 

Colecţia primăvară-vară 2016 „QUEEN – BLOUSE ROMANIAN' a fost provocarea cunoscutului designer pentruNYFW,  care a valorificat  la  fel  ca  de  fiecare  data  motivele  traditionale  din  Transilvania in  portul  contemporan.

 

Colectia este bogata  in  broderii  manuale si pliseuri ample,  vaporoase, perfecte   pentru  o  vara romantica  si  seducatoare. Farmecul  si  seductia florilor  de  trandafir au insotit  prin  mirosul  lor  intreaga  colectie.

 

Peste 2 zile, Dorin Negrău merge la Londra unde va prezenta o selectie din colectia din februarie care a fost pe podium la New York.

 

Foto: Hepta

O colecţie inspirată de ia românească a fost admirată la New York Fashion WeekO colecţie inspirată de ia românească a fost admirată la New York Fashion Week

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter