O lună specială cu GLAMOUR de februarie

Publicat pe

Natalia Vodianova și secretele fericirii sale, ghidul celor mai cool trenduri ale sezonului primăvară/vară 2016, top 14 cele mai bune idei de beauty pentru 2016 și cinci sfaturi pentru o relație perfectă: toate acestea te aşteaptă în numărul de februarie GLAMOUR, din 23 ianuarie la chioşcurile de ziare din București și din țară.

 

SHOT-4-119-H-copy-370x555

 

Vedeta numărului de februarie este Natalia Vodianova, celebrul supermodel implicat în numeroase acțiuni caritabile. Ea nu vorbește în acest interviu despre glamour, bani sau putere, ci despre cum să te simți împăcată cu tine însăți – din punctul ei de vedere, singurul secret pentru a fi fericită.

 

Tot în numărul de februarie GLAMOUR ţi-am pregătit o selecţie a celor mai cool trenduri ale noului sezon. Printuri florale, pliseuri delicate, franjuri, mâneci bufante, denim și carouri: iată doar câteva dintre tendinţele pe care le vei descoperi în paginile revistei. În plus, în această lună, am rugat-o pe Alina Ceușan să ne fie model și să ne prezinte cele patru piese care trebuie să se regăsească în garderoba fiecăreia dintre noi.

 

COVER1

 

La capitolul beauty, discutăm despre tendințele, lookurile și produsele care îți vor influența alegerile în materie de frumusețe, pe parcusul acestui nou an. Mai mult, ți-am pregătit un material special, în care celebra Lisa Eldridge recreează patru superbe machiaje moderne, inspirate de personalități iconice în beauty.

 

Mergem mai departe și aflăm cum să trăim cu stil chiar de la franțuzoaica Garance Doré, blogger de succes și autoare a cărții Love Style Life.

 

Tot în ediția de februarie îți propunem cele mai simpatice idei de petrecere a timpului liber de una singură și dezbatem un subiect fierbinte: cum scăpăm de gelozie.

 

Plus: află secretele de beauty ale INNEI, lucrurile care o inspiră pe Adelina Ivan, descoperă La Mia Cucina da Massimo, locul perfect pentru cele mai frumoase întâlniri cu prietenii în centrul Timișoarei, fă cunoștință cu Xavier Dolan, copilul teribil al cinematografiei canadiene și stai cu ochii pe Cristina Muntean și pe profilul său de Instagram de care te vei îndrăgosti.

 

Foto: Nico Bustos

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter