O nouă sesiune de workshopuri NAKED PR

Publicat pe

NAKED PR, primul proiect educaţional de PR specializat continuă cu o nouă sesiune de workshopuri. Toţi cei aflaţi în cautare de upgrade şi newins, fie că sunt profesionişti, aspiranţi, angajatori sau pasionaţi de PR, sunt aşteptaţi să se inscrie la noua ediţie de cursuri, sesiuni şi workshops NAKED PR, singurul « laborator PR » din România.

 

 NAKED second edition

 

Din 31 martie, timp de 7 săptămâni, profesioniştii sau aspiranţii la profesia de specialist PR în Fashion, Business, Film, Luxury şi Politică vor avea ocazia să înveţe tehnici, trucuri, secrete profesionale de la personalităţi cu notorietate, expertiză fără cusur şi cariere de succes în aceste domenii. NAKED PR are şi o premieră pe lista cursurilor din această primăvară, un modul dedicat profesiei de BUYER.

 

Mirela Bucovicean (Business PR), Ana Bucur şi Noemi Revnic (Fashion PR), Radu Magdin (Political PR), Ileana Cecanu (Film&Actors PR), Omar Albitar (Luxury PR) şi Angi Dumitrescu (Buying) formează echipa profesorilor NAKED din acest sezon.

 

Profesorii de la NAKED PR sunt celebrităţi în domeniu. Mai mult, la fiecare întâlnire studenţii' de la NAKED PR vor avea surpriza şi privilegiul de a sta faţă în faţă cu personajele in the news' din fiecare domeniu pe care îl abordăm, de la designeri de moda de top, manageri cu marci personale remarcabile, politicieni, jurnalişti cu nume şi condei recunoscut, actori, regizori premiaţi internaţional sau persoane publice pe care le admirăm şi pe care doar la NAKED avem ocazia să-i şi intervievam. Pentru adevăruri de PR NAKED, bineînteles', spune Raluca Cristea, unul din iniţiatorii NAKED PR.

 

În afară de cursurile clasice, din şcolile de profil, profesioniştii de PR au nevoie de energia reală, fără ascunzişuri (fără PR) a industriei.  Intâlnirile cu profesorii-celebrităţi şi invitaţii lor sunt valorile adăugate ale syllabus-urilor NAKED, o abordare nouă, prin care ne propunem PRevolution', adaugă Adelina Bortan, fondator NAKED PR.

 

Detalii despre agenda workshopurilor şi înregistrare sunt disponibile pe site-ul Naked PR (www.nakedpr.ro).

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter