Oana Roman dă o adevărată lecţie de atitudine – „Sunt fericită cu mine”

Publicat pe

Oana Roman este o prezenţa constantă la evenimentele mondene, iar apariţia ei stârneşte multe comentarii legate de ţinutele pe care le îmbracă.

 

Controversată pentru că nu o deranjează greutatea sa, Oana şi-a format un stil vestimentar propriu care o avantajează. Preferă rochiile midi sau lungi, în culori neutre sau foarte puternice, pe care le accesorizează mereu.

 

Mamă a unei fetiţe, Oana nu respectă standardele de greutate, însă se remarca prin atitudinea mereu pozitivă, personalitatea puternică şi lejeritatea cu care vorbeşte despre subiecte dintre cele mai variate.

 

„Multa lume ma jigneste si arunca in mine cu noroi pentru ca spun ei ca sunt grasa. Oi fi. Dar prefer sa fiu jignita pentru asta decat sa fi fost acuzata ca sunt agramata, inculta, ca am profitat de numele meu sau ca am primit posturi publice sau afaceri cu bani de la stat. Dorm linistita noaptea, ce am in cap nu mi poate lua nimeni si ma simt bine pt ca am reusit pe puterile mele sa fiu mai mult decat fata lui tata. So i m happy with myself', scria ea pe Facebook.

 

Frumuseţea şi fericirea ei vin aşadar din felul în care crede în ea însăşi, din zâmbetul său şi din atitudinea pozitivă pe care o are întotdeauna.

 

Oana Roman dă o adevărată lecţie de atitudine – „Sunt fericită cu mine'Oana Roman dă o adevărată lecţie de atitudine – „Sunt fericită cu mine'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter