Olivia Wilde – Două ţinute în dungi Stella McCartney

Publicat pe

Olivia Wilde a revenit rapid la o o siluetă de invidiat după ce a devenit de curând mămica unui băieţel, şi arătă senzaţional în ţinute cu dungi orizontale.

olivia2

Actriţa îşi reia uşor-uşor şi activităţile profesionale, ea fiind invitata lui David Letterman în binecunoscutul său show pentru a-şi promova cea mai recentă peliculă Thrid Person'.

 

Iar Olivia s-a pregătit cum trebuie pentru această apariţie, alegând un outfit Stella McCartney, compus dintr-o bluză în dungi, galbene cu maro şi o fustă albastră, asimetrică. O geantă neagră, o pereche de sandale albastre, extrem de elegante şi o pereche de ochelari de soare au dat nota de eleganţa finală.

 

olivia3

 

O rochie Stella McCartney a cucerit-o, de asemenea, pe actriţa de 30 de ani, care a ales această creaţie în dungi negre şi verzi pentru premiera filmului Third Person'. O pereche de sandale oranj au completat look-ul actriţei care a povestit recent că iubitul său, Jason Sudeikis, are nu mai puţin de 200 de perechi de încălţăminte Air Jordan care alcătuiesc un adevărat perete colorat în apartamentul lor.

 

olivia4

 

Invitaţii noştri se aşteaptă să am şi eu tot atâtea perechi de încălţăminte.', a adăugat ea.

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter