Oscar 2015: Cele mai frumoase şi inspirate look-uri

Publicat pe

Vedetele au defilat pe covorul roşu în rochii spectaculoase, însă la fel de importante au fost coafura şi make-up-ul alese pentru cea mai aşteptată ceremonie.

 

Sienna Miller a fost incredibil de frumoasă datorită coafurii sofisticate şi machiajului. Actriţa britanică a ales un coc în formă de banană şi şi-a scos în evidenţă ochii albaştri cu un smokey eyes.

 

Julianne Moore a avut o seară de vis, primind Oscarul pentru Cea mai bună actriţă. De asemenea, s-a situat în topul celor mai bine îmbrăcate actriţe prezente la gală. Cu o coafură clasică şi un machiaj natural, actriţa a fost una dintre cele mai glam apariţii.

 

Marion Cotillard reuşeşte de fiecare dată să aibă un look perfect şi aşa s-a întâmplat şi aseară. Pentru această gală a ales un coc chic într-o parte, şi-a conturat ochii cu negru şi a mizat pe un ruj roz care i s-a potrivit perfect.

 

Gwyneth Paltrow a optat pentru o coafură simplă, lăsându-şi părul liber. Si-a completat look-ul cu gene false şi un fard de pleoape argintiu, iar tenul său a arătat pur şi simplu perfect.

 

Foto: Hepta, Northfoto

 

Oscar 2015: Cele mai frumoase şi inspirate look-uriOscar 2015: Cele mai frumoase şi inspirate look-uri
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter