(P) Anca Serea: Am ales protecția și claritatea vederii oferită de lentilele fotocromatice Transitions®

Publicat pe

Fie că folosim ochelari de vedere, fie că folosim ochelari de soare, știm cât de importante sunt lentilele pentru o vedere clară. Culorile, modelul și ramele pun în evidență stilul și ne personalizează ținuta. Din păcate, trendurile modei ne fac să ne intereseaze mai mult aspectul decât adevăratul scop al ochelarilor și anume protecția vederii, care depinde doar de calitatea lentilelor.

Anca Serea este un model de femeie care știe că eleganța, bunul gust și utilitatea sunt foarte importante: ,,Am dioptrii, dar ador ochelarii de soare. Unii cred că este greu să le împaci pe amândouă, fără să porți cu tine două perechi de ochelari. De când am descoperit lentilele inteligente fotocromatice Transitions® de la Essilor, reușesc să îmi corectez vederea și să mi-o protejez de radiațiile nocive emise de soare și de dispozitivele digitale, cu o singură pereche de ochelari, ceea ce mi se pare fantastic.'

(P) Anca Serea: Am ales protecția și claritatea vederii  oferită de lentilele fotocromatice Transitions®(P) Anca Serea: Am ales protecția și claritatea vederii  oferită de lentilele fotocromatice Transitions®

Noua gamă de lentile Transitions® se adaptează în funcție de lumină, fiind mai receptive la schimbarea condițiilor decât generațiile anterioare și protejează vederea de cel puțin 20% din lumina albastră-violet dăunătoare din interior și peste 85% din aer liber. Fiind lideri de piață în acest domeniu, Essilor oferă cea mai bună protecție împotriva radiațiilor UV, luminii albastre-violet, strălucirilor, zgârieturilor, murdăriei, prafului și apei.

,,Îmi place că pe lângă calitatea inconstestabilă, acestea sunt disponibile într-o gamă variată de culori, care se adaptează în funcție de lumină și sunt foarte moderne. Cum i-am spus și fetiței mele, pentru care am ales aceeași gamă, la cât de bine arată, nu mai avem niciun motiv să neglijăm sănătatea vederii!', a adăugat Anca Serea.

Adaptabilitatea lentilelor oferă protecția optimă, iar trecerea aproapte instantanee de la incolor la colorat în funcție de cantitatea de ultraviolete existente în aer liber, oferă confortul vederii. Ochii se pot adapta ușor la intensitatea de lumină din exterior sau interior, evitând efectul de orbire. Mai multe detalii, pe: www.essilortransitions.ro. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter