(P) ANNA CORI - trendsetter-ul de sezon al pantofilor eleganți

Publicat pe

Și-a obișnuit publicul cu colecții mereu răvășitoare, reprezentate de piese de încălțăminte peste așteptări, atât estetic, dar mai ales calitativ. ANNA CORI este un reper atât pentru publicul feminin, cât și pentru reprezentanții masculini când se simte nevoia unei perechi noi pe pantofi, indiferent de stilul dorit.

Cu siguranță că ANNA CORI este trendsetter-ul acestui sezon la capitolul pantofi eleganți de damă.  Mai exact, brandul propune reprezentantelor feminine o colecție limitată impresionantă – The Cinderella. Desigur că nu doar aceasta atrage atenția publicului, ci întreaga colecție de produse de primăvară – vară. Aceasta cuprinde încălțăminte, dar și genți și accesorii interesante, purtând asupra lor inconfundabila amprentă a calității.

ANNA CORI – reperul femeilor și în acestă vară

Vine cu modele de actualitate, inegalabile prin atenția acordată începând cu procesul de prelucrare a pielii respectiv a materialelor pe care le au la bază și până la culori, cusături, textură, accesorii. Cu diferite dimensiuni ale tocurilor, cu talpă normală sau platforme, pantofii în stiluri diverse ce stau sub acest brand constituie soluții mereu demne să completeze outfit-uri de bun gust.

Mai mult decât atât, aceștia se pliază pe preferințe de culori, respectiv de finisaje numeroase, aliniindu-se cu succes trendurilor actuale.

Colecția The Cinderella este dovada faptului că indiferent de vârstă, orice femeie se poate simți elegantă și feminină. Încălțămintea ce alcătuiește colecția este reprezentată de pantofi decupați, saboți, balerini și sandale – piese de lux din material glitter și accesorii tip cristal, lucrate manual. Sunt disponibili în două variante de culori – argintiu și auriu. Cu talpă din TPU, astfel de opțiuni privind partea de încălțăminte susțin confortul deplin și de durată. Sunt potriviți în cazul evenimentelor speciale și se adresează celor care doresc să ducă eleganța dincolo de limite.

De altfel, ANNA CORI se menține în atenția publicului în sezon estival și prin colecția de încălțăminte pe care o propune, dedicată fiecărui stil cunoscut. Aceasta curpinde pantofi eleganți, pantofi sport, casual, sandale, balerini, saboți. Practic există opțiuni pentru toate și nu orice fel, ci încălțăminte din piele naturală de calitate înaltă.

Spre exemplu, pentru cele ce doresc să păstreze aparențele prin ținute mereu elegante cu ușoare note de extravaganță, una plăcută de altfel, pot opta încrezătoare pentru o pereche de pantofi eleganți din piele întoarsă, cu material plasă frontal. Aceasta poate fi asortată cu o geantă de asemenea elegantă din colecția disponibilă în același magazin, deci care respectă aceleași standarde ale calității.

Pentru cele care preferă comoditatea supremă, în sensul că nu doresc să aibă grija pantofilor cu toc, recomandarea magazinului sunt balerinii, accesorizați cu fundițe elegante, de asemenea din piele naturală. Sunt disponibili pe site-ul www.annacori.com într-o mulțime de tonuri de culoare, astfel că nu se pune problema că nu va exista o opțiune pentru fiecare cumpărătoare.

Nici categoria pantofilor sport nu este mai prejos, aceasta fiind de-a dreptul o încântare pentru cele cu un stil de viață activ.

Prin eficiența cu care se pliază pe preferințele clientelor sale vizavi de stilul dorit, dar și de alți parametri de selecție, ANNA CORI este un trendsetter celebru, ce își ține promisiunea privind actualitatea modelelor propuse cu fiecare sezon, precum și pe aceea ce ține de rezistența și confortul produselor ce stau sub numele său.

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter