(P) Argintul Coloidal – Singurul antibiotic natural care vindeca acneea!

Publicat pe

La ce este bun argintul coloidal si ce este acesta?

 

Argintul coloidal este o formă de tratament extraordinară, de cea mai mare eficienţă şi, concomitent, fără efecte secundare, împotriva tuturor paraziţilor cum sunt bacteriile, virusurile, fungii, streptococii, stafilococii şi alte organisme patogene.

 

invictus

In conditii de laborator, intr-un interval de 6 minute, Argintul coloidal distruge orice germen patogen. In acest timp nimiceste si renumita bacterie Staphylococcus Aureus, cunoscuta sub denumirea de ,,bacteria spitalelor'.

 

Din punct de vedere ştiinţific, argintul coloidal este o dispersie lichidă de argint elementar. Într-o dispersie coloidală, particulele au o dimensiune între 1 nanometru şi 1 micron. Particulele de argint (neutre sau cu sarcină pozitivă) din argintul coloidal au dimensiunea de aproximativ 5 nm, echivalentul a aproximativ 15 atomi.

 

hercules

 

Pentru infecţii bacteriene sau virale, se recomandă ca terapie standard administrarea pe care orală de trei ori pe zi a unei doze de argint coloidal de 25 ppm, timp de trei zile. Terapia se continuă cu două administrări pe zi, dimineaţa şi seara, până când se constată îmbunătăţire (de regulă, o răceală dispare însă în 2-3 zile). O doză standard este de 2ml/kg corp. Exemplu: pentru o persoană de 50 kg, o doză înseamnă 100 ml. Înainte de ingerare, lichidul se plimbă prin gură timp de 30-40 secunde, deoarece absorbţia începe de la nivelul mucoaselor. Se bea cu înghiţituri mici, neapărat pe stomacul gol, nu se mănâncă şi nu se bea nimic în următoarea jumătate de oră. Se evită contactul cu plasticul sau cu metalul. Ideal este să se bea dintr-un pahar de sticlă.

 

Eficacitatea argintului coloidal depinde esenţial de condiţiile de păstrare.
Nu in plastic : Ambalajele din plastic sunt improprii pentru argintul coloidal, întrucât plasticul produce electricitate statică prin frecare, ceea ce influenţează dramatic sarcina electrică a ionilor. Argintul coloidal furnizat de noi este îmbuteliat în ambalaje din sticlă farmaceutică sau din sticlă specială, care filtrează spectrul luminii incidente.
Nu in metale: Trebuie evitat contactul cu metale, întrucât particulele de argint au tendinţa de a adera la acestea (de exemplu nu trebuie folosită o linguriţă metalică pentru administrare).

La tempreatura camerei: Se păstrează la temperatura camerei, nu în frigider.

Departe de aparatele electrice: Se ţine la distanţă de surse electrice şi de câmpuri magnetice – la cel puţin 1 metru de aparatele casnice.

Evitarea expunerii la lumina: Lumina este un alt adversar al argintului coloidal. De aceea, argintul coloidal trebuie păstrat în sticle de culoare închisă şi pe cât posibil la întuneric. Cea mai bună protecţie faţă de lumină este oferită de sticla violetă. O parte din produsele noastre se livrează în recipiente din sticlă violetă specială, de fabricaţie elveţiană.
Valabilitate: Ionii de argint încep să-şi piardă sarcina electrică în mod natural după aproximativ 3 luni de la producerea argintului coloidal. Proprietăţile germicide se menţin încă aproximativ 2 luni.

 

studiu de caz

 

Declaratia Nicoletei Luciu despre argintul coloidal:

„De când am problemele astea, nu mai ştiu ce să fac! Am fost la trei medici dermatologi, am luat medicamente cu pumnul şi am cumpărat creme de toate felurile. M-am dus la doctorul Kasem şi mi-am făcut şi la el nişte intervenţii cu laser care să îmi usuce bubele şi pe urmă să le înlăture. E adevărat, toate acestea m-au ajutat un pic, dar tot nu scăpam de coşuri. În fiecare dimineaţă când mă trezeam şi mă uitam în oglindă, îmi venea să plâng. Nu înţelegeam unde este problema şi de ce nu reuşesc să mă vindec odată de semnele astea urâte de pe ten. Apoi, o prietenă mi-a spus să încerc şi apa de argint coloidal, pentru că ar avea efecte miraculoase. Mi-am zis că este cazul să merg şi pe mâna ei, ce mai aveam de pierdut?! Aşa că am cumpărat acest lichid şi mi l-am dat pe bube şi încet-încet au început să dispară. Deocamdata, nu am scăpat de toate, dar sunt pe drumul cel bun”,

 

Daca nu sunteti 100% convinsi de puterea acestui antibiotic natural miraculous, specialistii nostri iti pun la dispozitie formularul de contact, pentru orice fel de intrebare si nelamurire: http://salutifer.ro/contacts/

 

Pentru comenzi directe puteti apela: 0368 800 400 / 0770 994 611 sau [email protected]
www.salutifer.ro

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter