(P) Căderea părului: cauze și produse profesionale de încredere

Publicat pe

Subțierea și căderea părului este o problemă frecventă cu care se confruntă multe femei. De la deficiențele de vitamine și minerale până la stres și poluare, există o mulțime de motive care pot să provoace pierderea podoabei capilare.

Din fericire, căderea părului poate fi controlată prin utilizarea unor produse profesionale de calitate, cu efecte regenerante. Totodată, este important să descoperi cauza care provoacă pierderea firelor de păr pentru a putea face schimbările necesare în stilul tău de viață.

Citește care sunt principalele cauze ce duc la căderea părului și la ce tratamente poți să apelezi pentru a o stopa.

Principalele cauze ale căderii părului

În majoritatea situațiilor, stresul, o alimentație necorespunzătoare, poluarea și dezechilibrele hormonale sunt principalii vinovați de această problemă. La aceștia se mai pot adăuga odihna insuficientă, coafurile mai agresive și produsele de îngrijire nepotrivite.

Pentru început, asigură-te că alimentația ta este bogată în vitamine, minerale, proteine și aciși grași și că te odihnești suficient. Deficitul de vitamine și minerale conduce la un păr subțire, uscat și slab la rădăcină, într-un cuvânt – vulnerabil. Din păcate, în societatea modernă alimentele nu ne mai pot oferi doza necesară de substanțe hrănitoare. De aceea, specialiștii recomandă administrarea unor suplimente alimentare care să asigure necesarul de substanțe nutritive ce nu este obținut doar din alimentație.

Pentru ca podoaba ta capilară să își recapete vitalitatea, ar trebui să te odihnesti mai mult și să incluzi în rutina zilnică (ori măcar săptămânală) diferite activități care te ajută să te relaxezi.

Altă schimbare importantă pe care este indicat să o faci în stilul tău de viață pornește chiar din dulapul cu produse de îngrijire a părului. Șamponul, balsamul, masca de păr și alte produse profesionale chiar pot să facă diferența între un păr subțire, degradat, cu rădăcina slăbită și unul bogat, care strălucește de sănătate.

Tratamente profesionale pentru căderea părului

Ai nevoie de metode profesionale care să stopeze căderea părului treptat, să stimuleze circulația de la nivelul scalpului, să hrănească rădăcina firelor și sa stimuleze regenerarea.

Dacă te-au dezamăgit anumite produse din comerț, nu înseamnă că trebuie să îți pierzi complet speranța. Pur și simplu nu le-ai folosit pe cele potrivite. Specialiștii recomandă produsele profesionale de la brand-uri recunoscute în domeniu înfrumusețării podoabei capilare.

Îți prezentăm mai jos câteva produse de top care s-au remarcat de-a lungul timpului prin efectele incredibile pe care le-au oferit podoabei capilare.

Prima schimbare pe care trebuie să o faci în ritualul de îngrijire este să îți cumperi un șampon pentru căderea părului. Un produs care și-a dovedit eficiența până acum este șamponul LOREAL KERASTASE SPECIFIQUE PREVENTION.

Este o soluție bună dacă te confrunți cu o cădere normală a firelor de păr, grație sistemului Pro-Actif, care este un tratament intensiv și împotriva subțierii părului. Altă veste bună este că acest șampon nu conține silicon, un ingredient des utilizat în compoziția șampoanelor de pe piață. Deși este renumit pentru că oferă strălucire podoabei capilare, are si efecte negative odată cu trecerea timpului. Va îngreuna firul de păr, îl va sufoca și va duce la degradarea și ruperea lui.

Găsești mai multe șampoane pentru căderea părului pe profihairshop.ro.

Alt tratament eficient care stopează căderea părului are la bază aplicarea fiolelor o anumită perioadă de timp. Acestea sunt produse concentrate, de tip ser, care garantează efecte pozitive încă de la primele utilizări.

Încearcă programul avansat LOREAL SERIE EXPERT Aminexil Advanced pentru stimularea creșterii și regenerarea firului de păr. La baza succesului acestui tratament împotriva pierderii părului stă combinația unică dintre două componente a căror eficiență a fost dovedită de specialiști. Aminexil 1,5 % ajută la menținerea densității firului de păr subțire și reduce căderea lui, în timp ce Nutri-complexul Omega 6 0,1 % hrăneste fibra părului.

Pentru a te bucura de cele mai bune rezultate, îți recomandăm să încerci un tratament intensiv, care presupune aplicarea unei doze pe zi timp de 6 săptămâni consecutive.

Dacă ești mai interesată de un tratament de întreținere, aplică minim 3 doze pe săptămână, timp de 8 săptămâni consecutive. Urmează acest tratament de 2 ori pe an, în perioada de cădere a părului (primăvară și toamna), într-un program de 6 – 8 săptămâni.

Obține un păr de invidiat, demn de prima copertă a revistelor glossy, cu ajutorul tratamentelor profesionale care luptă împotriva căderii firelor și asigură regenerarea lor.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter