(P) Cum să ai un ten fresh de dimineaţă până seara cu fondul de ten Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place

Publicat pe

Pregăteşte-te să străluceşti primăvara aceasta! A venit, în sfârşit, momentul să ai cu adevărat un ten perfect de dimineaţă până seara târziu datorită fondului de ten Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place, care te ajută să arăţi impecabil.

 

Căldura, umiditatea, activitatea intensă nu vor mai conta, pentru că o dată aplicat fondul de ten Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place îi va conferi tenului tău un aspect fresh, frumos şi sănătos timp de 24 de ore datorită formulei sale speciale.

Fondul de ten Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place are o textură uşoară, nu conţine uleiuri şi îşi păstrează proprietăţile timp de 24 de ore. Pe parcursul zilei nu va fi nevoie să faci mici retuşuri, pentru că o dată aplicat Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place îţi va proteja pielea, ajutând-o să capete un aspect la care ai visat mereu.

 

Fondul de ten Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place nu conţine parfum, hidratează pielea, nu blochează porii şi datorită SPF 10 protezeajă tenul de acţiunea razelor soarelui.

 

 

Disponibil în 9 nuanţe, Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place va deveni, cu siguranţă, fondul tău de ten preferat încă din prima zi în care îl vei încerca.

 

Descoperă mai multe informaţii despre uimitorul fond de ten Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place AICI!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter