(P) Dezvăluie tinerețea pielii într-un mod divin

Publicat pe

L’OCCITANE DIVINE are o formulă nouă anti-îmbătrânire și tehnici specifice pentru rezultate imediate

 

PR_divine15_mask_packshot1

 

Toată eficiența și senzorialitatea unui tratament facial profesionist poate fi experimentată de acum chiar acasă, cu ajutorul gamei DIVINE, care dispune de o formulă nouă și o tehnică specifică de aplicare cu rezultate imediate. Laboratorul LOCCITANE și echipele sale Spa și-au unit cunoștințele pentru a crea Crema Mască Divine și Aplicatorul Divine.

 

CREMA MASCĂ DIVINE a fost creată pentru a fi folosită în două moduri diferite: fie zilnic, ca o cremă pentru față, fie de două ori pe săptămână, ca o mască, conferind tenului o hidratare mult mai intensă. Crema Mască reunește proprietățile remarcabile a trei ingrediente active naturale: Imortele – cu proprietăți excepționale anti-îmbătrânire, Untul de shea – cu incredibile proprietăți nutritive și Cistus – planta cu un efect imediat de relaxare. Formula unică Divine dezvăluie tinerețea pielii și reface chiar și tenul matur, foarte uscat, oferind un moment de confort și pură relaxare.

 

Studiile clinice efectuate de specialiștii L`OCCITANE au demonstrat că, dacă este folosită zilnic, Crema DIVINE are efecte de:

  • Hidratare intensivă– 93%*
  • Relaxare imediată – 84%**
  • Odihnire – 87%**

 

APLICATORUL DIVINE, adjuvant în aplicarea Cremei Mască are un design inspirat de floarea prețioasă de imortele. Învăluit în aur de 24 de carate, Aplicatorul Divine este special creat pentru a se adapta formei mâinilor, dar și nevoilor pielii. Partea netedă este pentru puncte de presiune și mișcări de netezire, iar partea cu denivelări este recomandată pentru masajul feței, gâtului și decoletului.

 

Bucură-te de experiența unui tratament profesional chiar acasă!

 

Mai multe informații despre gama Imortele se găsesc pe http://ro.loccitane.com/

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter