(P) Ghid de nuntă: Ce trebuie să faci pentru a fi o nașă de invidiat

Publicat pe

Căsătoria reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viața noastră, simbolizând, în mod ideal, începerea unei noi călătorii alături de partenerul de cuplu. Așadar, atunci când suntem puși în postura de a organiza ziua nunții, emoțiile nu întârzie să apară. Nu doar mirii și socrii sunt cei care se implică activ în planificarea acestei petreceri, ci un rol esențial îl au nașii, părinții spirituali ai viitorilor miri. Dacă pentru naș, lucrurile sunt ceva mai simple în ceea ce privește alegerea ținutei și restul pregătirilor, nașa va trece prin dileme vestimentare și nu numai!

Pentru că ne dorim nașe cool și relaxate, am creat acest scurt ghid cu sfaturi care te vor ajuta să fii și tu o nașă de invidiat:

DressCode: La 4 ace

Ocaziile speciale așa cum sunt și nunțile, impun ținute pe măsură. Mai ales în cazul în care urmează să fii în postura de nașă, dresscode-ul pentru tine este foarte simplu de definit: la 4 ace!

În plin sezon al nunților, ofertele de rochii de nașă vor fi extrem de generoase, așa că vei avea cu siguranță de unde să alegi. Care este, însă, cel mai rău lucru care ți se poate întâmpla în ziua în care vei cununa? Desigur, acela că o altă invitată ar putea să își facă apariția cu același model de rochie ca cea pe care o porți tu! Cu siguranță acesta este unul dintre coșmarurile oricărei nașe, însă poți evita situațiile acestea prin două modalități: fie îți creezi o rochie la comandă, fie optezi pentru magazine premium, unde vei găsi modele unicat. În ambele cazuri va trebui să bagi adânc mâna în buzunar, însă o nașă cu pretenții trebuie să facă investiții!

Un al doilea scenariu mai puțin plăcut prin care poți să treci când vei fi nașă este acela în care îți pătezi sau îți strici rochia pe care o porți. Nici în acest caz nu trebuie să faci o dramă; recomandarea noastră este să ai o ținută de back-up, care să arate cel puțin la fel de bine precum cea pe care ai ales-o inițial!

Coafură? Absolut impecabilă!

Părul este un alt aspect care ar trebui să te preocupe în calitate de nasă, pentru că modul în care acesta este aranjat te poate pune în valoare, sau, din contră, îți poate compromite întreaga apariție. Înainte de a te decide pentru ce tip de coafură vei opta, fă un mic research pe Internet și alege câteva imagini cu hairstyling-uri inspirate. Mai apoi, găsește un hairstilist bun, care îți va da cele mai bune sfaturi, ținând cont de fizionomia feței tale, de lungimea și de culoarea părului, de nuanța ochilor, a pielii și chiar de ținuta pe care o vei purta.

Evită să mergi la salonul din colț', pentru că, de cele mai multe ori, acolo nu se folosesc produse profesionale și care nu există angajați la fel de bine pregătiți ca într-un salon de prestigiu. Mai ales dacă iți dorești să aplici o vopsea de păr sau să îți faci o tunsoare, este indicat să optezi pentru un salon profesional, asta dacă nu cumva iți dorești să porți o coafură tipică de nașă'!

Nașă de invidiat…și peste ani!

Ziua nunții, fie că vorbim despre nunta ta sau despre un eveniment la care tu vei participa în calitate de nașă, este o ocazie memorabilă; așadar, după ce ai avut grijă să te aranjezi astfel încât să arăți impecabil este momentul să te ocupi de modul în care vor fi imortalizate aceste clipe speciale. Prin urmare, oferă-le o mână de ajutor mirilor și căutați împreună un fotograf profesionist sau o firmă care închiriază photo-boot-uri. Desigu, puteți merge pe ambele variante, important este ca, la final, să obțineți poze numai bune pentru crearea unui album fotocarte de calitate !

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter