(P) Iata cat de simplu este sa ai un zambet de Hollywood: alege fatete dentare de calitate!

Dintii ingalbeniti, neuniformi sau degradati nu sunt pe placul nimanui, mai ales ca zambetul frumos si sanatos este ceva ce poate fi realizat simplu si rapid cu ajutorul serviciilor de stomatologie si implantologie.

Daca vrei sa imbunatatesti estetica dintilor tai in cel mai scurt timp si in cel mai facil mod cu putinta, ai toate motivele sa apelezi la fatete dentare! Pentru a vedea in ce situatii este recomandata aceasta solutie, va trebui sa intelegem ce sunt si cum se aplica fatetele dentare.

Specialistii in stomatologie si implantologie din cadrul Clinicilor Dr Leahu Bucuresti-Pitesti ne spun ca fatetele dentare sunt foite realizate din ceramica de inalta rezistenta si durabilitate, acesta fiind un material de cea mai buna calitate, asemanator structurii naturale a dintelui. Peliculele foarte fine din portelan se aplica pe suprafata dintilor pentru a obtine o dantura perfecta si celebrul zambet ca la Hollywood'.

Multumita avansurilor facute in tehnologie in ultima vreme, acum este posibila o restaurare a dintilor degradati care ofera un aspect natural si rezultate estetice de exceptie. Toate acestea pot fi realizate in timp record folosind sistemul CEREC CAD/CAM de creare a fatetelor dentare, procesul fiind parcurs in numai 60 de minute si oferind o imbunatatire remarcabila a esteticii danturii tale.

Cazurile rezolvate ideal cu ajutorul unor fatete dentare de calitate sunt urmatoarele:

– malpozitii usoare (pozitii incorecte ale dintilor ce pot provoca probleme de muscatura);

– dinti care au spatii intre ei (un exemplu fiind strungareata) sau sunt fracturati;

– dinti care prezinta imperfectiuni minore de culoare sau forma;

– obtinerea unui zambet impecabil de vedeta', alb si stralucitor.

Astfel, principalele motive pentru care sa alegi solutia eficienta, practica si moderna oferita de fatetele dentare sunt urmatoarele:

Rezistenta la pete. Asemenea restaurari pot fi vazute si ca o investitie inteligenta pe termen lung datorita faptului ca materialele folosite se comporta mult mai bine in timp decat smaltul dintilor. Astfel, multumita ceramicii de inalta calitate din care sunt confectionate, fatetele dentare ofera rezistenta la petele cauzate de tutun, cafea sau ceai.

Sensibilitatea dentara. Daca vrei sa scapi de petele de pe dinti, o solutie ar fi albirea profesionala a acestora, insa sunt multe cazuri in care aceasta rezolvare nu este disponibila, sensibilitatea dintilor fiind cea care nu permite aceasta procedura. Astfel, fatetarea este de preferat in acest caz.

Acoperirea imperfectiunilor. Daca dantura ta prezinta imperfectiuni de tipul micilor crapaturi, gaurilor dintre dinti, sparturilor sau plombelor inestetice, fatetele dentare de inalta calitate iti vor oferi posibilitatea de a acoperi acele detalii nedorite. Aspectul dintilor tai va cunoaste o imbunatatire absolut remarcabila, iar tu te vei bucura de mai multa incredere atunci cand zambesti.

Pretul. In numeroase cazuri, solutia fatetelor dentare este mult mai avantajoasa din punct de vedere financiar decat orice alta interventie asupra danturii, cum ar fi realizarea coroanelor dentare.

Inlocuirea aparatelor ortodontice. Daca vrei sa obtii rezultatele pe loc, fatetele dentare pot inlocui cu succes aparatul ortodontic, alternativa viabila in cazul dintilor nealiniati, usor inegali sau strambi.

Schimbarea formei danturii. In cazul in care te confrunti cu dinti prea lungi, prea scurti sau bombati, fatetarea acestora va schimba complet forma si aspectul danturii, oferindu-ti estetica dorita.

In cazul in care vrei sa beneficiezi de fatete dentare sigure si precise, apeleaza la tehnologia CEREC CAD/CAM disponibila in Clinicile Dr. Leahu Bucuresti-Pitesti pentru restaurari biocompatibile, personalizate. Acest sistem de ultima ora se foloseste in intregime de procese computerizate pentru a oferi rezultate perfecte, fara nicio eroare.

Mai mult decat atat, intreaga procedura se desfasoara pe parcursul unei singure sedinte, iar fatetele tale vor fi gata in numai 60 de minute! Astfel vei economisi timp, energie si bani, fara a mai fi nevoie de lucrari provizorii suplimentare. Totodata, fatetele dentare CEREC CAD/CAM fara continut metalic elimina riscul reactiilor alergice sau a altor complicatii post-operatorii. Alege calitatea!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro