(P) Inelul de logodnă cu safir albastru rămâne în tendințe. Află de la E-ring povestea bijuteriei pe care orice femeie își dorește să o primească

Publicat pe

Inelul de logodnă a reprezentat dintotdeauna un adevărat simbol al iubirii reale dintre doi oameni, constituind un apanaj pentru tinerele domnișoare care erau pețite în trecut.

În ultimii ani, industria bijuteriilor s-a dezvoltat extrem de mult astfel că, în ziua de astăzi, pe piața de specialitate, se pot găsi o sumedenie de articole pentru toate gusturile.

Așadar, dacă te-ai hotărât să o ceri de soție, trebuie să pregătești din timp inelul de logodnă, uitându-te ca acesta să fie pe măsura preferințelor iubitei tale. De altfel, printre criteriile cele mai importante la care ar trebui să te raportezi atunci când alegi această bijuterie se numără tipul de montură și piatra prețioasă.

De ce să alegi un inel cu safir albastru?

Domnișoarele adoră să fie răsfățate de către bărbați, de aceea înainte de a o cere în căsătorie, ar trebui să fii atent la podoaba pe care o alegi – având în vedere faptul că nu este doar o simplă bijuterie, ci un adevărat simbol al iubirii.

Cu toate că timpurile s-au schimbat, simbolistica inelului de logodnă a rămas aceeași până în zilele noastre. Aproape că nu există femeie care să nu-și dorească să primească o cerere în căsătorie însoțită de o astfel de bijuterie, iar una dintre preferatele domnițelor este inelul de logodnă cu safir albastru.

De altfel, dacă te optezi pentru această variantă, viitoarea mireasă poate fi încântată de farmecul aparte pe care îl emană această bijuterie. De asemenea, cele mai multe domnișoare sunt frapate și de semnificația pe care o are inelul cu safir. Conform unor credințe din vechime, safirul aduce mult noroc viitorilor însurăței fiind considerată o piatră a dorințelor împlinite și a înțelepciunii.

Așadar, dacă te afli în căutarea unui inel de logodnă, poți opta pentru o bijuterie incrustată cu safir deoarece această piatră prețioasă are proprietăți similare cu cele ale diamantului – poate fi tăiată în aproximativ toate formele în care este modelat și diamantul. De asemenea, se potrivește de minune atât în combinație cu aurul alb, cât și cu cel galben.

Safirul – Piatra pietrelor

În general, safirul este asociat cu regalitatea și cu sângele albastru și mai este denumit „piatra pietrelor.' Cuvântul „safir' provine din limba latină – de la sappirus și înseamnă „cel mai frumos'. De asemenea, se spune că această piatră calmează mintea, alungă gândurile negative și stimulează puterea de concentrare.

Ocupând poziția doi pe scara durității – scara lui Mohs – după diamant, safirul se numără printre mineralele denumite corindon, iar cele mai cunoscute safire sunt cele de culoare albastră.

În industria bijuteriilor, mai există și alte cristale de corindon care pot fi prelucrate în și anume: spinelul sau rubin oriental – de culoare roșie, smaraldul oriental – de culoare verde, ametistul de culoare violet, topaz – safirul de culoare galbenă.

Dacă nu ești pe deplin convins că un inel cu safir din aur ar fi alegerea potrivită pentru viitoarea ta soție, poți vizita site-ul magazinului online de inele de logodnă E-ring și poți opta pentru un alt model sau ai posibilitatea de a configura bijuteria în funcție de propriile preferințe. Astfel, poți realiza un design al inelului de logodnă așa cum îți dorești, și îi poți face iubitei tale cea mai frumoasă surpriză!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter