(P) Irisé by Andreea Tincu

Publicat pe

Este linia cheap & chic semnata Andreea Tincu. Irisé este o linie creata pentru acele cliente care isi doresc produse de designer la un pret avantajos.

 

Rochia este favorita designer-ului, fiecare rochie avand un nume care o caracterizeaza. Dungi combinate cu flori, uni-uri delicate, the little black dress sunt doar cateva dintre elementele care definesc aceasta colectie-capsula. Colectia are un aspect evident young dar acesta nu se refera obligatoriu la o limita de varsta. Fiecare persoana este ceea ce simte, ceea ce poate purta, indiferent de ani. Mai mult, rochiile pot fi comandate pe http://andreatincu.com/category/5/irise in lungimea dorita.

 

In magazinul online gasiti si colectia exclusivista AndreaTincu, inclusiv linia speciala The White Shirt.

 

Noul magazin online http://andreatincu.com/products AndreaTincu este disponibil in limbile germana, italiana, engleza si, bineinteles, romana. In Bucuresti, colectiile AndreaTincu sunt disponibile in Zenya Atelier,  Bulevardul Lascăr Catargiu 27.

 

Model : Malina C.- One Models/Academia Models

Foto : ProImage

Make-up : Victoria Terenti

Hair : Ian Cubilic/ Hed Academy

 

(P) Irisé by Andreea Tincu(P) Irisé by Andreea Tincu

 

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter