(P) Mall Promenada le pregăteşte o surpriză celor care îşi fac cumpărăturile de sezon din mall

Publicat pe

În luna decembrie, Mall Promenada derulează campania de Crăciun Merry Shopping' şi le pregăteşte o surpriză celor care îşi fac cumpărăturile de sezon din mall.

 

1

 

În perioada 1 – 24 decembrie, Mall Promenada răsplăteşte cumpărătorii cu super cadouri: la cumpăraturi de minim 1.000 de Lei, aceştia primesc un colier Beautiful Mind placat cu aur roz SkinDeep X MOOGU, iar la cumpărături de 500 de Lei – un set de produse de îngrijire personală de la Sephora.

 

Anul acesta, sezonul cadourilor de Crăciun începe cu o surpriză pentru cumpărători. Până în ajunul Crăciunului, cumpărăturile din Mall Promenada aduc automat o răsplată – Colierul Beautiful Mind, creat special de designerul român Andreea Mogoşanu în colecţia Skin Deep by Moogu şi un pachet Sephora de îngrijire personală, care conţine un scrub de 140 ml, un gel de duş de 140 ml şi un bureţel.

 

Pentru a se bucura de una dintre cele două surprize, cumpărătorii trebuie să achiziţioneze produse în valoare de 1.000 de Lei (pentru colier Skin Deep X MOOGU) sau de 500 de Lei (pentru pachetul Sephora) într-o singură zi şi să-şi ridice cadourile de la Info Point în aceeaşi zi, pe baza bonurilor de cumpărături. Cumpărăturile pot fi cumulate de la orice magazin din incinta Mall Promenada, cât şi din zona de food court şi din zona de divertisment.

 

O persoană poate ridica un singur cadou pe zi. Valoarea totală a cadourilor pregătite de Mall Promenada în campania Merry Shopping' se ridică la aproape 66.000 de lei.

 

Cadourile sunt oferite în limita stocului disponibil. Mai multe detalii despre campania Merry Shopping puteți descoperi pe promenada.ro sau pe Facebook, Promenadaro.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter