(P) Masca Yin and Yang de la Epoch: hrănire și detoxifiere, echilibrul perfect pentru o piele frumoasă

Publicat pe

În permanență suntem în căutarea echilibrului între frumusețe și sănătate, în rutina de îngrijire a pielii. Și pe cât ar părea ușor de atins, pe o piață atât de extinsă precum cea a cosmeticelor, pe atât de dificil este să identifici acele ingrediente miraculoase, de care are nevoie pielea ta, dar care să provină din medii controlate, curate de chimicale și diverse substanțe toxice.

De aceea, produsele inovatoare de îngrijire personală Nu Skin au ingrediente ce respectă filosofia „tot din ce este bun, nimic din ce este rău. Oamenii de ştiinţă din spatele Nu Skin verifică în permanență studiile clinice şi ştiinţifice publicate pentru a identifica substanţele vegetale care pot avea proprietăţi de promovare a sănătăţii.

Nu Skin ne propune să sfidăm procesul îmbătrânirii cu ajutorul produselor ce îndepărtează acumulările de celule moarte, eliberează porii, alină şi calmează pielea conferindu-i fermitate, reduce ridurile şi îi oferă pielii o infuzie de hidratare.

Și pentru că nici o rutină de îngrijire a tenului nu este completă fără o mască, Nu Skin propune Yin and Yang, o mască facială Epoch pentru hrănirea și detoxifierea pielii.

Motive să adori această mască:

  • Două beneficii esențiale într-o singură mască incredibilă – ideală pentru puțin multi-masking
  • Formula sa conține extract din floare de porțelan special obținut prin agricultura într-un mediu controlat (CEA)
  • Un amestec de caolin și pudră de cărbune (agenți absorbanți) ce detoxifiază pielea pentru un aspect proaspăt și luminos
  • Parfumul de iasomie oferă o armonie interioară și o senzație de relaxare pentru un ten strălucitor din interior
  • Dezvăluie o piele mai delicată și catifelată
  • Lasă pielea cu un aspect mai sănătos, strălucitor, proaspăt și luminos Lasă pielea relaxată, moale și echilibrată
  • Fiecare tub este fabricat din 38% plastic reciclat, după consumator (PCR), ajutând la susținerea angajamentului de a proteja planeta, ceea ce înseamnă că fiecare pachet prezintă un aspect și o senzație unic.

Parfumul de iasomie de sambac al măștii Yin and Yang, această aromă a unei flori rafinate și parfumate, utilizată în mod tradițional în China, oferă o senzație de liniște interioară, în timp ce caolinul și pudra de cărbune din compoziția sa, activate cu un masaj delicat, detoxifiază pielea.

Extractul de Floare de Porțelan (Hoya Lacunosa), care se regăsește printre ingredientele acestei măști miraculoase, lasă pielea mai delicată și mai catifelată. Acest extract etnobotanic este obținut într-un mediu agricol controlat.

Cum se folosește masca

1.Aplică ușor un strat uniform pe tenul curat și uscat.

2. Masează masca pentru a activa cărbunele microîncapsulat până când culoarea se schimbă din alb în gri.

3. Lasă produsul pe față cel mult 10-15 minute.

4. Clătește din abundență cu apă călduță. A se folosi maxim de 2 ori pe săptămână

IMPORTANT DE ȘTIUT!

O donație de 0,25 $ pentru fiecare produs Epoch® vândut este direcționată către fundația Nu Skin Force for Good Foundation®, o organizație non-profit dedicată creării unei lumi mai bune pentru copii prin îmbunătățirea vieților oamenilor, continuarea culturilor indigene şi prin protejarea mediilor înconjurătoare fragile.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter