(P) Repară-ți, garantat, părul cu produsele din gama L’Oreal Professionelle Absolut Repair!

Publicat pe

Părul tău se deteriorează rapid? Vrei să îți menții elaticitatea părului, să îi conferi strălucire și să îi dai un aspect îngrijit? Incearcă gama LOreal Professionelle Absolut Repair și bucură-te de un păr minunat!

 

interstitial

 

Viața sănătoasă a firului de păr este periclitată atunci când asupra straturilor acestuia au loc modificări fizice sau chimice. Fără să știm, ritualuri obișnuite, precum uscarea părului cu aer cald, îndreptarea lui cu placa, decolorarea și vopsirea, dăunează sănătății firului de păr.

 

Principalele cauze ale deteriorării părului

 

  • Decolorarea părului – Substanțele chimice, aflate în compoziția majorității produselor pentru decolorarea părului, pătrund în interiorul firului de păr, eliminând pigmentul natural al acestuia. Această acțiune are ca rezultat schimbarea structurii părului, făcându-l mai „sensibil'.
  • Îndreptarea sau ondularea chimică și fizică a părului – Procesul de îndreptare sau ondulare a părului constă în ruperea legăturilor interioare ale părului și reformarea lor într-un mod diferit. Ca și decolorarea, acest proces slăbește părul, lăsându-l fragil și uscat.
  • Perierea excesivă – Multe persoane consideră că perierea părului trebuie făcută des, pentru a menține părul sănătos și stră Nimic mai eronat! Perierea excesivă provoacă despicarea vârfurilor și ruperea firelor de păr.
  • Uscarea părului cu aer cald – Aerul cald produce schimbări temporare în structură firului de păr. De-a lungul timpului, aceste schimbări pot provoca daune permanente părului tău. Este recomandat să folosești uscătorul de păr mai rar.
  • Razele UV – Razele solare au puterea de a deteriora iremediabil părul, de la cuticulă până la structură internă a acestuia.

     Cum ne reparăm și protejăm părul?

  • Folosind un șampon și un balsam special pentru părul deteriorat.

Recomandarea noastră: Sampon L’Oreal Professionnel Absolut Repair Lipidium. Acesta este un șampon reparator pentru părul foarte deteriorat. Pe lângă regenerarea și întărirea părului, acest șampon protejează și conferă strălucire și vitalitate fibrelor capilare.

  • Folosind produse de protecție termică a părului. Dacă folosești uscătorul de păr sau ondulatorul foarte des, atunci un produs pentru protecție termică este recomandat.

Recomandarea noastră: Serum L’Oreal Professionnel Absolut Repair Sealing Repair Lipidium. Acest produs minunat este îmbogățit cu Lipidium, ceramide și uleiuri, care protejează părul de căldură uscătorului sau a plăcii de întins părul.

  • Folosește, cel puțin o data pe săptămâna, un tratament de condiționare sau o masca de păr. Pe lângă șamponul, balsamul și cremele regeneratoare, este recomandată folosirea unui tratament sau a unei măști de păr hidratante, cel puțin o dată pe săptămână.

Recomandarea noastră: Serum L’Oreal Professionnel Absolut Repair Lipidium Oil. Îmbogățit cu un complex inteligent de polimeri de nivelare, acest ser este absorbit perfect, tratând și prevenind ruperea și deteriorarea firelor de păr.

 

De ce LOreal Professionelle Absolut Repair?

Gama de produse LOreal Professionelle Absolut Repair a fost creată special pentru a te ajuta în luptă împotrivă căderii, subțierii și deteriorării grave a părului. Noul complex lipidic, cu dublă acțiune, acționează rapid la rădăcina și în structura firului de păr, lăsându-l mai mătăsos și mai rezistent. Lipidium, arma secretă a gamei Absolut Repair, este format din acid lactic, care ajută la reconstrucția cortexului, phyto-keratina și ceramide, toate având rolul de a întări firul de păr și de a formă o barieră protectoare împotrivă factorilor dăunători.

LOreal Professionelle Absolut Repair oferă părului o protecție durabilă și o strălucire de invidiat!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter