(P) Secretul buclelor în secunde - VIDEO

Publicat pe

Toate ne dorim bucle lejere sau onduleuri pline de strălucire, cu atât mai mult cu cât anul acesta sunt în tendințe. Însă, pentru că timpul nu ne permite să mergem atât de des la salon, descoperă secretul buclelor în secunde cu ondulatorul Curl Secret 2 Volume & Curl de la BaByliss.

Mă declar o mare iubitoare a părului ondulat. Asta poate și din cauza faptului că părul meu este cât se poate de drept și lipsit de volum, plus că, după cum bine știți, tuturor ni se aplică vorba aceea: „Niciodată nu ești mulțumit cu ceea ce ai. În familie, o am pe mama cu cel mai frumos păr ondulat natural, așa că, de mică, mi s-a activat nevoia de a găsi tot felul de soluții pentru a-l face și pe al meu să arate ca al ei. Dacă pe atunci îmi puneam părul pe paie din plastic și stăteam cu el până dimineața, asta pentru că nu puteam să dorm cu bigudiurile pe cap, mai târziu am trecut la ondulatoarele normale (cele cu clamă) și la cele tip wand, însă, chiar și așa, mai mult de câteva ore nu-mi rezistau buclele nici cu cel mai puternic fixativ. Așa am ajuns să-mi fac un obicei din a merge în saloane, pentru că, nu-i așa, părul este cartea de vizită a unei femei, iar dacă mai este și buclat, cu atât mai mult. Recent însă, am descoperit un beauty gadget care pur și simplu mi-a schimbat viața: ondulatorul Curl Secret 2 Volume & Curl de la BaByliss Paris. Recunosc că, la început, m-am speriat puțin de felul în care arată (pare foarte complex și dificil de utilizat) și mi-a fost teamă că nu voi reuși să-l folosesc, însă, după ce am citit cu atenție instrucțiunile și m-am uitat la un tutorial, mi-am dat seama că este foarte simplu. Practic, iei o șuviță de păr și o introduci în deschizătura ondulatorului, pe care-l poziționezi cu cavitatea formată de cilindru în jos, după care închizi, moment în care șuvița este trasă în interior. Când se aud trei bip-uri rapide, înseamnă că bucla este gata și o poți elibera. Aparatul vine cu două capete interschimbabile de dimensiuni diferite. Alege-l pe cel de 25 mm pentru șuvițe subțiri și bucle strânse sau adoptă un look lejer încercând capul de 35 mm, care-ți permite ondularea unei șuvițe de păr de până la 3 cm. În plus, poți realiza până la 36 de tipuri de bucle, în funcție de capul ales și de combinația de funcții selectate (temperatură, timp de ondulare, direcție de ondulare). Unul dintre atuurile principale ale aparatului este rapiditatea. În doar câteva minute, obții o coafură perfectă, iar buclele se realizează în secunde: 5 secunde pentru păr ușor ondulat, 8 secunde pentru bucle lejere, 12 sau 14 secunde pentru bucle definite. Eu am vrut bucle lejere, așa că am folosit timerul de 5 secunde la o temperatură de 210 grade, iar în numai 10 minute, am fost gata coafată. Pentru a te convinge cât de simplu este de folosit, urmărește tutorialul de mai jos.

De asemenea, mai multe detalii despre Curl Secret poți găsi pe site-ul www.babyliss-romania.ro și pe pagina de Facebook BaByliss România: www.facebook.com/BaBylissParisRomania.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter