(P) Transitions, lentile inteligente pentru noua generaţie

Publicat pe

Probabil şi tu te-ai săturat ca la fiecare ieşire în oraş să cari după tine câte două perechi de ochelari. Nu poţi renunţa la ochelarii de vedere pentru că nu mai vezi nimic, pe de altă parte nu poţi pleca nici fără ochelarii de soare pentru că este extrem de incomod să stai în bătaia soarelui fără protecţie. Însă ce ai spune dacă ai putea îmbina cele două perechi într-una singură, care să îţi regleze cantitatea de lumină care ajunge la nivelul ochilor printr-o protecţie putrenică, dar care în acelaşi timp să îţi ofere claritate şi vedere curată fără bătăi sau dureri de cap.

Cu siguranță până acum nu ai luat în calcul achiziţionarea ochelarilor heliomaţi din pricina mitului că sunt de modă veche, însă ce ai spune dacă ţi-aş spune că aceşti ochelari se pot colora şi transforma în violet sau ocean blue?

Cele mai noi culori din gama oferită de lentilele Transitions se regăsesc şi pe marile podiumuri de modă şi sunt la mare căutare în acest an. De ce să nu scapi de o bătaie de cap şi să te şi remarci prin a fi în pas cu moda? Efectul de oglinda pe lentilele Transitions XTRActive  (broze, orange, forest green, ocean blue, violet ) sunt doar câteva nuante pe care le poţi purta şi tu sezonul acesta pentru a-ţi proteja ochii şi a fi şi în cu moda.

Ochelarii Transitions au revenit de mult printre preferinţele tinerilor datorită conştienizării acestora de faptul că sănătatea ochilior le este şubrezită din cauza tuturor dispozitivelor electronice la care sunt expuşi în fiecare zi.

Din nevoia de a controla cantitatea de lumină la care să fie expuşi ochii, lentilele Transitions vin în ajutorul tuturor ce îşi doresc ca sănătatea ochilor lor să fie pe mâini bune. Calitatea înaltă, adaptabilitatea la noile trenduri şi nu în ultimul rând protecţia atât împotriva luminii solare, dar şi împotriva luminii albastre-violet sunt câteva dintre avantajele pe care le oferă lentilele Transitions şi le fac să devină alegerea tinerilor zilelor noastre.

Essilor România vă oferă posibilitatea de a încearcă lentilele Transitions® cu o reducere de 100 de lei în opticile partenere. Descarcă voucherul de pe www.essilortransitions.ro, la categoria Voucher. Campania se încheie pe data de 31 mai, 2019.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter