(P) Trateaza acneea ca o sabie laser cu Noul FOREO ESPADA

ESPADA este un tratament prin fototerapie de nivel profesional oferit intr-un dispozitiv care poate fi folosit acasa. Prin emiterea luminii albastre de lungimi de unda puternice adanc in pori, fototerapia tinteste si distruge bacteriile care cauzeaza acnee.

Mai mult decat un simplu tratament impotriva acneei, asigura in plus o piele sanatoasa la nivel general. In urma studiilor clinice, 3 din 4 utilizatori au obtinut rezultate vizibile de la prima utilizare.

FOREO ESPADA are ca scop si imbunatatirea radicala a lumii stilourilor cu lumina albastra pentru tratarea acneei, oferind o serie de caracteristici axate pe design:

  • Lumina LED albastra ultra-puternica cu directionare reticulara convergenta pe masura ce ESPADA se apropie de piele, zonele afectate de acne sunt abordate cu precizie laser.
  • Pulsații T-Sonic pentru efect amplificat stimulează pielea, crescand rezistenta pe parcursul tratamentului si facand lumina sa penetreze pana in straturile cele mai profunde.
  • Activare a fasculului de lumina albastra doar la contactul cu pielea, evitand astfel riscul indreptarii luminii catre ochi si contribuind la mentinerea duratei de viata a bateriei.

Ce este tratamentul cu lumina albastra impotriva acneei si cum functioneaza?

Prin emiterea luminii albastre de lungimi de unda puternice adanc in pori, fototerapia tinteste si distruge bacteriile care cauzeaza acnee, cunoscute sub numele de P. acnes, fara substante chimice dure sau unguente care intra greu in piele. Acest tratament neinvaziv, aprobat de Agentia pentru Alimente si Medicamente a Statelor Unite, este foarte eficient si complet nedureros.

Descopera FOREO ESPADA pe www.foreo.com si in magazinele Douglas sau DM.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro
Loading...