Trucuri de frumusețe de la vedete

Publicat pe

Pentru că meriți să arăți ca o vedetă în fiecare zi, îți dezvăluim trucurile de beauty a trei femei celebre. Şi niciodată să nu uiţi că tu eşti vedeta din ochii prietenilor tăi şi, indiferent ce s-ar întâmpla, trebuie să-ţi păstrezi acea sclipire!

 

VIVA1

 

„Frumuseţea stă în încrederea în tine', crede Blake Lively. Iar pe lângă încrederea în noi pe care trebuie să o cultivăm sau să o menţinem, nu trebuie să uităm de aspectul fizic şi îţi spunem un secret, Blake își face singură buclele superbe, doar cu apă de mare şi puţină spumă.

 

Pentru Gwyneth Paltrow, „frumuseţea înseamnă să-l acccepţi pe celălalt aşa cum este'. Sfatul pe care îl dă în privinţa aspectului este folosirea unui cub de gheață dimineața pe față.

 

Andie MacDowell crede că „frumuseţea nu se referă doar la înfăţişare, este un dar pe care trebuie să îl împarţi cu ceilalţi'. Ea a dezvăluit ca foloseşte zilnic creme cu protecţie solară.

 

Trei bărbaţi celebri, Dragoş Bucur, Mihai Dobrovolschi şi Nicolai Tand, au câte un mesaj pentru tine, fiecare făcând câte o reverenţă în faţa frumuseţii tale. Tu ştiai că eşti cea mai frumoasă femeie din lume?

 

 

 

 

Află care sunt motivele pentru care fiecare femeie merită să se simtă frumoasă aici.

 

Înscrie-le pe ale tale şi poţi câştigă unul din premiile oferite de LOréal!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter