(P) Un look perfect în orice moment cu rujurile Pure Color Love de la Estée Lauder

Publicat pe

În această vară Estée Lauder prezintă Pure Color Love, o colecţie de rujuri cu totul specială care reuneşte o multitudinte de tonuri bogate cu rezultate spectaculoase. Dacă ai o pasiune pentru rujuri, acum este momentul să ieşi din anonimat şi să porţi nuanţele îndrăzneţe de Pure Color Love.

Estée Lauder îţi oferă acum mai mult decât un ruj, dându-ţi posibilitatea să îţi personalizezi machiajul în funcţie de outfit, starea de spirit sau ocazie. Spune adio monotoniei şi poartă un ruj puternic, în ton cu personalitatea ta. Posibilităţile sunt infinite, iar tot ceea ce trebuie să faci este să dai frâu liber imaginaţiei.

 

Joacă-te cu culorile, amestecă-le, poartă o singură nuanţă sau îndrăzneşte să suprapui mai multe. Rujurile Estée Lauder Pure Color Love vin în trei forme: Ultra Mattes, Shimmer Pearls și Edgy Cremes şi indiferent de alegerea făcută, buzele tale vor arăta fresh si vibrante.

 

Rujurile Pure Color Love conţin un amestec de ingrediente care asigură hidratatea perfectă a buzelor datorită uleiurilor de rodie, mango şi acai, iar aroma de vanilie dulce îţi va învălui buzele intr-o aroma irezistibila aşa cum niciun alt ruj nu a mai reuşit până acum.

 

Kendall Jenner, imaginea rujurilor Pure Color Love, ştie cel mai bine cum să fie o apariţie de vis, indiferent de locul în care este surprinsă: pe catwalk, la plimbare prin Los Angeles sau pe un iaht la Cannes. Iar secretul său este acum  reprezentat de cele 11 nuanțe din portofoliul Pure Color Love și cele 3 tipuri de finish.

 

Rujurile Estée Lauder Pure Color Love se pot achiziționa la prețul de 113 lei.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter