(P) Vara aceasta se poartă buclele fabuloase realizate cu ondulatorul automat Curl Secret de la BaByliss Paris

Publicat pe

Vara se apropie cu paşi repezi şi ştim cât de mult îţi doreşti să ai mereu bucle fabuloase. Toate vrem să avem bucle lejere când mergem la plajă sau onduleuri pline de strălucire când ieşim în oraă cu prietenii. Însă, de multe ori, timpul nu ne permite să mergem atât de des la salon.

 

Curl Secret_BaByliss Paris1

 

Daca si tu te numeri printre cele care au putin timp pentru aranjarea parului, avem noi solutia perfecta pentru tine! Orice fel de bucle preferi si indiferent de tipul tau de par, acum este mai usor ca oricand sa iti ondulezi parul, in cel mai scurt timp, chiar la tine acasa, datorita tehnologiei de ondulare automata de la BaByliss Paris.

 

1

 

Pasi Curl Secret de la BaByliss Paris1Specialiştii BaByliss Paris, brand-ul numărul 1 din Europa în materie de produse de styling şi îngrijire personală, ne dezvăluie o mare inovație pentru ondularea rapidă a părului, ondulatorul complet automat Curl Secret. Aparatul beneficiază de particularitatea tehnologiei Auto-Curl care transformă automat suviţele de păr în bucle, asigurând o ondulare uniformă şi bucle perfecte.  Părul nu este pus sub nici o tensiune și este nevoie de doar câteva secunde pentru a forma o buclă perfectă.

 

Curl Secret este foarte uşor de utilizat acasă având doar 3 butoane: temperatură, timer şi direcție, iar pentru fiecare buton există 3 opţiuni dedicate. Temperatura poate fi setată la 210 sau 230 de grade, praguri ce sunt marcate cu I şi II. Timer-ul ce determină tipul de bucle are 3 niveluri precum, 8, 10 sau 12 secunde, iar butonul de selectare a direcţiei buclelor îţi permite să alegi fie spre stânga, spre dreapta sau aleatoriu.

 

Paşii necesari pentru a avea bucle perfecte sunt foarte simpli: pui suvita cam de 2 cm în interiorul ondulatorului, închizi aparatul şi părul este tras înăuntru timp în care se aud câteva bip-uri. Când expiră timpul setat poţi da drumul buclei. Astfel, vei avea o coafură naturală, lejeră şi strălucitoare în doar câteva minute.

 

Mai multe detalii despre Curl Secret poți găsi pe site-ul www.babyliss-romania.ro și pe pagina de Facebook BaByliss România www.facebook.com/BaBylissParisRomania.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter