(P) Vrei să introduci mierea de Manuka în ritualul tău zilnic de frumusețe? Citește asta mai întâi!

Publicat pe

Dacă ești adepta produselor bio de frumusețe, prin urmare te ferești de parabenii care se găsesc în cosmeticele de duzină, felicitări pentru alegere! Indiferent dacă acum te afli în faza în care cauți o soluție pentru a folosi în ritualul de frumusețe produse cosmetice naturale sau deja cochetezi cu acest trend de o perioada bună de timp, este bine să afli informații despre mierea de Manuka, ideală atunci când vine vorba de îngrijirea pielii. Probabil această deja populară miere Manuka nu îți spune foarte multe, o asociezi cu ceaiul de dimineață și cu un plus pentru întărirea sistemului imunitar.

Mierea de Manuka are foarte multe beneficii, trebuie să știi că mierea originală are compuși activi care vindecă, hidratează și fac ca pielea ta să fie strălucitoare.

Adoptă mierea de Manuka în ritulaul tău de frumusețe, însa înainte află câteva aspecte pe care trebuie să le știi.

  1. Mierea de Manuka, produsul natural pentru îngrijirea pielii

Din fericire pentru reprezentantele sexului frumos, natura oferă un produs ideal pentru îngrijirea pielii, cu acțiune blândă, care poate fi folosit în fiecare zi. Mierea de Manuka este diferită de alte tipuri de miere. Aceasta provine din nectarul florii cu același nume, Manuka, originară din Noua Zeelandă. Nectarul florii de Manuka s-a dovedit a avea un nivel de activitate antibacterian mai ridicat decât media, motiv pentru care este o soluție tot mai populară pentru îngrijirea naturală a pielii.

  1. Factorul UMF al mierii de Manuka, o emblemă importantă

UMF (Unique Manuka Factor) reprezintă o marcă internațională prin care Noua Zeelandă își clasifică concentrația fiecărui borcan, analizează compușii care alcătuiesc proporția de nectar Manuka. Nu toată mierea de Manuka este la fel. Cu cât gradul UMF este mai mare, cu atât concentrația mierii crește. Atunci când dorești să folosești mierea de Manuka pentru îngrijirea pielii, cu atât mai mult se recomandă alegerea unei mieri autentice, dar și cu putere de acțiune, adică cu un factor mare UMF, de exemplu UMF 15+, UMF 20+.

  1. Îngrijirea tenului cu miere de Manuka, un ritual cu rezultate

Mierea de Manuka conține printre alți compuși fenoli, astfel aceasta are avantajul de a trata pielea, de a îi înfrumuseța aspectul. Poate fi utilizată pentru curățarea tenului, mască sau tratament facial. Atunci când alegi să folosești mierea de Manuka pentru a îți curăța tenul, adaugă și puțin zaț de cafea sau mălai, un pic de apă calduță și amestecă.

În cazul acneei, a cicatricilor pe care dorești să le tratezi, aplică mierea de Manuka înainte de culcare și las-o să acționeze. Ajută la reducerea inflamației, a petelor.

Folosită ca mască, mierea de Manuka contribuie la reducerea roșeții, stimulează hidratarea pielii și luptă împotriva erupțiilor.

Alege mierea de Manuka cu factor ridicat UMF pentru a îți ingriji pielea, este un produs natural care te va ajuta sa obții rezultate.

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă