(P) Vrei un look nou de sărbători? Fă o schimbare cu cele mai bune extensii din păr natural By Zen!

Publicat pe

Pentru că în curând mai este puţin şi sărbătorile se apropie, toate doamnele şi domnişoarele au posibilitatea să adopte un look nou, fără a-şi strica părul şi fără efort prea mare, pentru că extensiile din par natural pot face dintr-o coafură anostă şi plictisitoare, o coafură de senzaţie, care rămâne în permanenţă dacă extensiile sunt îngrijite corespunzător.

Dacă te-ai întrebat vreodată câte tipuri de extensii din par natural există şi care este cel mai bun tip, trebuie să îţi spunem că cele mai bune extensii sunt cele din păr natural. Însă pentru că trăim vremuri moderne şi informaţia trebuie să fie la cote înalte, astăzi îţi vom povesti despre cât de important este să ştii cum să le diferenţiezi atunci când te decizi că vrei să porţi extensii. Că în fond, cu toate ne dorim un look de sărbătoare, mai ales că în curând vine perioadă Crăciunului!

Care sunt cele mai căutate tipuri de extensii:

·        Extensiile Tape On sau Tape in

Extensiile Tape On sau tape in cum le mai zic şi mulţi alţi stilişti, sunt extensiile care se lipesc la baza firului de păr printr-o bandă hipoalergenică. Pot fi purtate pe o perioadă mai lungă de timp şi ce considerăm noi că aduce un plus e faptul că odată montate, pot fi şi reutilizate după ce se dau jos. Astfel că investiţia e pe termen lung şi te poţi bucura de ele pentru o foarte lungă perioadă de timp. Îţi spunem asta pentru că în general extensiile tape on se montează uşor şi se dau la fel de uşor jos, cu o soluţie, apoi se pot reutiliza. Poţi face baie cu ele, poţi să le coafezi şi poţi să foloseşti orice soluţii de styling doreşti, atâta timp cât ingrijeşti extensiile ca pe propriul păr.

·        Extensiile Clip On

Extensiile Clip On sunt extensiile pe care le poţi monta singură acasă oricând îţi doreşti. Beneficiul este că le foloseşti oricât îţi doreşti, atâta timp cât ai grijă de ele.  Nu poţi face baie cu ele, nu poţi dormi cu ele, dar poţi să îţi creezi cele mai artistice coafuri dacă le ai. Fără să mai fie nevoie de alte artificii…. Pentru că aceste extensii clip on au avantajul de a avea o bandă ultra invizibilă, fapt pentru care nici nu se observă odată ce le-ai montat corect.

De ce să alegi pentru un look de sărbătoare extensiile Zen din păr natural?

Extensiile din păr natural nu se observă niciodată. Sunt la fel ca propriul păr, amestecându-se cu el. Le poţi coafa, vopsi, tunde şi spăla, fără să aibă nicio problemă. Faţă de extensiile din alte materiale, extensiile din păr natural sunt cea mai bună soluţie şi fiabilă pe termen lung. Deşi uneori ni se pare că au costuri mari mari, din punct de vedere vorbind pe termen lung, extensiile din păr natural sunt o investiţie super profitabilă, ţinând de fapt în lunile de zile a cât timp le poţi purta.

De aceea Zen oferă extensii premium

Extensiile Zen s-au născut din dorinţa stilistului Mihai Partea. Un stilist care a ştiut că în viitorul lui vrea să lucreze doar cu extensii de înaltă calitate, astfel că acum se adresează atât stiliştilor din întreagra Românie cât şi clientelor lui şi al lor. Dacă deja te-ai decis, pe https://extensiizen.ro poți găsi cele mai spectaculoase culori de extensii, poate chiar cele pe care ți le dorești! Strălucește! E dreptul tău…

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter