Patru esenţe FREYWILLE în ediţie limitata

Publicat pe
Patru esenţe FREYWILLE  în ediţie limitataPatru esenţe FREYWILLE  în ediţie limitata

Mirosul reprezintă unul dintre cele mai senzuale lucruri din lume. El ne reaminteşte de emoţii sau momente şi ne influenţează starea de spirit. Un parfum este precum o pelerină magică, o rochie invizibilă ce poate devini o extensie a personalităţii noastre sau care din contră, ne poate transforma. Utilizarea unui parfum bun denotă prestanţă, încredere în sine şi atitudine pozitivă.

 

Identitatea FREYWILLE se regăseşte în numele celor patru pafumuri: SPHINX MAGIQUE, SPHINX INNOCENT, SPHINX ROSE şi SPHINX MYSTIQUE. Fiecare dintre ele corespunde unei anume stări de spirit sau personalitate:

 

SPHINX MAGIQUE este mirosul dimineţii – o combinaţie de ierburi proaspete, limetă şi piersică, ce îi dau compoziţiei o notă de prospeţime aparte.

 

SPHINX INNOCENT înseamnă puritate. Parfumul are o eleganţă subtilă: un amestec de iris, magnolie şi iasomie proaspătă. Este foarte feminin şi poate fi purtat atât ca un parfum de zi, cât şi de seară.

 

SPHINX ROSE este senzual: un buchet de trandafiri de Damasc, frezii, crini şi bujori. Completat prin notele de bază de vanilie, ambră şi mosc el este o esenţă pur feminină.

 

SPHINX MYSTIQUE este o un parfum bogat, plin de femininitate. El combină preţiozitatea trandafirului cu o adiere exotică de patchouli. Această esenţă florientală surprinde şi seduce prin arome dulci şi lemnoase.

 

Parfumurile în ediţie limitată sunt disponibile începând cu luna octombrie în FREYWILLE Boutique Calea Victoriei şi Băneasa Shopping City din Bucureşti.

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter