Prepară-ți singură un tratament de albire al dinților pe bază de cărbune activ

Publicat pe de Catalina Cristescu

Procedurile de albire a dinților distrug smalțul și afectează sănătatea dentară. Alternativa? Un tratament natural de albire a dinților pe bază de cărbune activ! Și da, îl prepari chiar tu, acasă.

Chiar dacă pasta rezultată e neagră, la final dinții tăi vor străluci, vor fi mai albi și mai curați, cu structura intactă.

E indicat să îți faci acest tratament o dată sau de două ori pe săptămână, având o periuță de dinți specială, dedicată pentru această operațiune, și să ai grijă că poți face destulă murdărie în jur.

Ingredientele necesare sunt: jumătate de linguriță de cărbune activ, două linguri de bicarbonat de sodiu, două linguri de ulei de cocos și 2 picături de ce ulei esențial vrei tu sau ai deja în casă.

Citește și:

Mască antiacneică cu aloe vera! O prepari acasă din ingrediente organice

Special pentru tenul gras: Mască matifiantă cu cartof și lămâie

Topește uleiul de cocos într-o tigaie mică, sau într-un vas plasat într-un al doilea vas cu apă și pus pe foc.

După ce s-a topit uleiul de cocos adaugi restul ingredientelor, amesteci bine, torni compoziția în recipientul în care dorești să o păstrezi și o lași să se răcească și să se solidifice.

Pe lângă albirea dinților, acest tratament are efect antibacterial și de alcalinizare, prevenind formarea tartrului.

 

Foto: Hepta

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter