Primăvara își face apariția în nuanțe divine de albastru

Publicat pe

Inspirată de albastrul divin al cerului și auriul cald al nisipului, colecția de machiaj primăvară 2015, Artistry Indigo Skies, surprinde frumusețea impresionantă a sud-vestului american și o transpune în nuanțe unice pentru un look inedit.

 

amway1

Albastrul pastelat, indigoul intens și bejul strălucitor din Trio creioane-fard pentru ochi Artistry Indigo Skies oferă posibilitatea de a crea un machiaj al ochilor delicat și natural, dar și unul dramatic, de seară. La aplicare, creioanele au o textură cremoasă, transformându-se apoi într-o pudră cu acoperire perfectă. Pot fi folosite ca fard de ochi sau creion de contur, iar formula ușoară și rezistentă definește, evidențiază sau oferă umbre delicate ochilor.

 

Intensifică machiajul ochilor cu Mascara pentru volum Artistry Signature Eyes într-un albastru-indigo strălucitor. Formula revoluționară FullFx dă intensitate culorii și crește volumul genelor cu până la 600%, în timp ce textura cremoasă oferă luciu și le hidratează. Peria Magna Boost separă genele și le dă volum, pentru a crea o privire dramatică.

 

Formă, luminozitate și definire cu noile rujuri Artistry Signature Color. Toate cele trei nuanțe splendide au în componență pigmenți delicați pentru colorare și oferă o hidratare profundă a buzelor. Rujurile cremă îmbracă buzele într-o culoare intensă, în timp ce rujurile diafane oferă strălucire și luminozitate culorii.

 

Colecția Artistry Indigo Skies Color

 

Trio creioane-fard pentru ochi Artistry Indigo Skies

  • Indigo – albastru marin, intens și luminos
  • Sky Blue – albastru scânteietor, pastelat, cu accente de argintiu
  • Desert Sand – bej-auriu cald, strălucitor

Preț recomandat de vânzare: 242,57 LEI

 

Mascara pentru volum Artistry Signature Eyes

  • Indigo: albastru intens, strălucitor

Preț recomandat de vânzare: 103,84 LEI

 

Ruj cremă și ruj diafan Artistry Signature Color

  • Coral Sunrise: roz-portocaliu
  • Sandstone: bej natural cu luciu discret
  • Pink Quartz: roz pal, sidefat

Preț recomandat de vânzare: 110,36 LEI

 

Pentru mai multe informații, accesați www.amway.ro

 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă