Primul parfum semnat de Dana Rogoz

Publicat pe

Moon By Dana Rogoz1

 

Cu ocazia lansării parfumului Moon semnat de actriţa Dana Rogoz, AFI Palace Cotroceni va găzdui primul Pop Up Store dedicat, începând cu data de 30 octombrie 2014.

 

Astfel, timp de o lună, vizitatorii AFI Palace Cotroceni vor putea testa parfumul Moon în cadrul Pop Up Store-ului amplasat în interiorul centrului comercial.

 

Mai mult decât atât, aceştia vor afla mai multe detalii despre parfum, precum procesul de creaţie sau inspiraţia care a stat la baza conceperii lui şi să o întâlnească pe îndrăgita vedetă.

 

Moon by Dana Rogoz este o apă de parfum cu tente florale, plină de viaţă şi farmec, care a luat naştere odată cu proiectul plicurilor Moon cu Fete Detaşabile realizat de Dana Rogoz. Aceasta, după testarea a sute de variante de esenţe, sticle, dopuri, cutii şi etichete, alături de o echipă de profesionişti, a ajuns la rezultatul finit: Moon by Dana Rogoz, un parfum realizat 100% după stilul personal al actriţei.

 

Povestea parfumului Moon are la bază patru elemente: luna de pe cer, însă în timpul zilei, deoarece Moon este un parfum proaspăt, de zi, vesel, dar în acelaşti timp romantic, învăluirea, deoarece Moon este gândit pentru a îmbrăca cel mai bine persoanele care îl poartă şi freziile, care sunt florile preferate ale Danei Rogoz şi care alături de alte arome îndrăgite de actriţă, precum cele de iasomie şi lăcrămioară, măr, fructul Lychee, vanilie, mosc şi patchouli sunt notele centrale ale parfumului. Un alt element definitoriu pentru parfum este cutia care a fost gândită până în cel mai mic detaliu de către Dana şi echipa sa, tot proiectul durând 1 an şi jumătate.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter